keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Sinikellon taikaa

Kesän aikana kudoin aika monet perussukat vähän erilaisilla variaatioilla varren suhteen. Näissä hyväksi havaittu 3 o, 1 n - neulos. Sukan suuhun kudoin muutamia kerroksia 2o2n neulosta. Perussukka on hyvä neule mukaan otettavaksi ja se on helppo neuloa keskittyen samalla johonkin muuhun. Nämä sukat olivat juuri sellaiset, jota tehtiin pätkä silloin, toinen tällöin. Sormet tuntevat varressa, missä kohtaan tehdään nurjat silmukat. Aloittelin joskus toukokuulla ja siirsin sitten aina välillä syrjään. Sukat valmistuivat elokuulla.
Lanka näihin oli ollut jo jonkin aikaa varastoissani. Ostin Tampereen käsityömessuilta Novitan Nalle Taikoja jokunen vuosi sitten Sulo Vileenimäisesti ja niistä on valmistunut monet sukat. Sinisen ystävänä nämä ovat omalle silmälle todella kauniin väriset. Taika-sarjassa langat ovat usein tämmöisiä aika rauhallisia väritykseltään. Vain saman värin eri sävyjä. Farkkujen kanssa nämä sukat ovat just eikä melkein.
Malli: Perussukka 3 o 1 n varrella, koko 38-39
Lanka: Novita Nalle Taika, väri nro 005, 72 g
Puikot: Bambuiset 2,5

Muistakaa osallistua vielä arvontaan, aikaa ensi sunnuntaihin!

3 kommenttia:

  1. Heh, kun nauratti tuo kommenttisi ostoksista Sulo Vilenin tyyliin. Tiedän kyllä mitä tarkoitat. ;-)

    VastaaPoista
  2. Perussukka on hyvä sukka ja tuo onkin kaunis sininen.

    VastaaPoista
  3. Ihanan väriset sukat, tykkään myös sinisestä. Sukan neulominen on todellakin mukavaa esim telkkaria katsellessa tai matkustettaessa. Samalla voi tehdä muutakin, kuten kirjoitit.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.