lauantai 28. huhtikuuta 2018

Kuuppa

Sisareni on oiva keksimään erilaisia sukka-aiheita. Tällä kertaa hänellä oli 50 v -lahjottavana henkilö, joka ajaa työkseen betoniautoa. Niinpä sain päivänä eräänä viestin, että kudo sukat, joissa on kuuppa-auto. Eihän sellaista mallia valmiina löytynyt mistään, joten piirtelemään oli ryhdyttävä.
Pyörittelin auton kuvaa kauan. Lopulta kudoin jo sukat valmiiksi ja ne odottivat vain oikeanlaista piirrosta, jolla silmukoisin betoniauton sukan varteen. Aikaa minulla oli reilusti, mutta niin vain se betoniauton syntyminen jäi viimeisiin päiviin. Mikään piirros kun ei tahtonut olla mielestäni oikeanlainen. Mutta aikani mietittyäni, piirrettyäni ja korjattuani kuva oli valmis. Tapani mukaan sukat ovat peilikuvat toisilleen. Ehkä toisessa on täysi kuorma ja toinen on auto jo tyhjällä tulossa takaisin betoniasemalle.
Auton värit olivat selvillä hyvissä ajoin. Valkoinen hytti ja punainen kuuppa. Kyllähän se lopulta sitten tuli tuohon sukan varteen ja itse asiassa sukat valmiiksi saadessani totesin, että näistä tuli hyvän näköiset. Sisareni saa esiin aina yllättäviä asioita minussa. Mieheni toimi mallina, siksi sukat ovat vähän isot hänelle. Hänen jalkansa on yllättävän kapea ja siro. Mutta eipä hänelle vielä itselläänkään ole autosukkia vaikka auto on varmaan aiheista ykkönen hänellekkin.
Malli: Kuuppa by Kardemumma, koko n. 43-44
Lanka: Novita 7 veljestä musta, vaalea harmaa, punainen, valkoinen
 ja tumma harmaa, yhteensä 159 g.
Puikot: Nro 3,25 metalliset

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.