tiistai 24. toukokuuta 2011

Kehrää, kehrää...

Kehrätty lankaa vuodelta 1987, äitini kehräämää. Hänellä ilmeisesti on jotain suunnitelmia jälleen, kunhan puutarhatöiltä ennättää. Toukokuu on yleensä niin työntäyteinen kuukausi, ettei paljon ehdi käsitöihin paneutua.
Hänen lankavarastonsa ovat aivan erilaiset kuin minun. Isommat ja lisäksi langat ovat hyvin erilaisia. Tässä on menossa uusiokäyttöön purettu pellavalakana. Lakana oli käyttämätön, mutta oli varastoinnissa saanut jotain pilkkuja, jotka piti leikata pois. Lopusta sitten purettiin lanka uudelleen kudottavaksi.

Meillä on tulossa itsellä juhlat tässä loppukuussa ja en ole juuri ehtinyt istahtamaan käsitöiden pariin. Illat menee käydessä taloa ja puutarhaa läpi, leipomaankin pitäisi ennättää. Mutta sitten kesäkuussa alkaa hullutus ja sitten on jo enemmän taas aikaa kutoa.

5 kommenttia:

 1. Nostan kyllä niinsanotusti hattua äidillesi joka on purkanut pellavalakanan! Lanka kyllä näyttää upealta mutta on siinä ollut hommaa... No, kesäkuussa sitten hullutellaan innolla, nyt tehdään muuta tarpeellista

  VastaaPoista
 2. selam, el yapımı ipler kim bilir ne güzel örgüler olcak bu ipler..görüşmek üzere sevgiler sana..

  VastaaPoista
 3. Nostalgisen näköisiä pellavia :)

  Miekin tässä mietiskelen, josko sitä lähtisi mukaan hullutukseen...

  VastaaPoista
 4. Ihania lankoja !
  Ja nyt Sinun pitää keskittyä tärkeämpään... eli niihin juhliin !

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.