keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Muistoja

Aina juhlan tullen levitän sängyllemme tämän yli 20 vuotta sitten virkkaamani sängynpeitteen. Mieheni kävi silloin armeijaa ja minä virkkasin näitä lappuja. Peite tuli valmiiksi ja armeija käytyä hyvin samoihin aikoihin. Lankana kalalanka. Arkioloissa en peitettä malta käyttää.

8 kommenttia:

 1. Ihana muisto! Sinä olet virkannut ja haikeillut miestä armeijassa :) Kaunis lopputulos!

  VastaaPoista
 2. Ihana peitto! Minullekin tuo peittomalli tuo muistoja kun olen joskus virkannut sen parivuoteeseen ja myynyt sen sukulaiselleni aikoinaan. Aika nopeasti ja huomaamatta neliöt valmistui ja palat kiinnitettiin virkkaamalla.

  VastaaPoista
 3. Voi kun ihana peitto muistoineen! Minun mummoni virkkasi paljon peittoja aikanaan, mutta virkkausinto ei tänne ole periytynyt.

  VastaaPoista
 4. Tyylikäs ja upea peitto..kera kauniiden nuoruusmuistojen:)

  VastaaPoista
 5. Ihana, ihana! Äiti virkkasi noita myyntiinkin, mutta mulla ei ole yhtään. En silloin nuorena arvostanut niitä. Höh mua tyhmää!

  VastaaPoista
 6. Kaunis on peittosi !
  Mutta kyllä tuo kalastajalangasta virkattuna kestää arkikäytössäkin. Älä nyt kaappiin piilota vaan nauti siitä arkisinkin :)

  VastaaPoista
 7. Hieno! Mie oon samaa mieltä Annelin kanssa, että käytä vaan, ei se kaapissa ilahduta.

  VastaaPoista
 8. Ihana sängynpeite. Miksi vain juhlapäivinä sängyllä...eikös arki ole parasta juhlaa...hei, onnistuisiko yhden lapun kuva läheltä kuvattuna. Ja jos kuvassa näkyisi vielä kiinnitys muihin lappuihin? Voisin tämmöistä alkaa virkkaamaan.

  Tosi kaunis malli. Tiedätkö mistä malli on peräisin?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.