tiistai 17. toukokuuta 2011

Neulottu liina

Äitini ehtymättömissä käsityövarastoissa on paljon toinen toistaan kauniimpia neulottuja liinoja. Tässä yksi malli. Lanka on juuri ja juuri riittänyt, uloin päättelykerros on täytynyt tehdä aavistuksen tummemmalla, mutta ei oikeastaan ole yhtään hullumpi. Nämä neulotut liinat ovat hyvin koukuttavia ja olen jo pinon ohjeita kasannut itsellenikin, aloittanut en vielä ole.

8 kommenttia:

 1. Just tuota liinamallia en ole aiemmin nähnytkään, vaikka äkkiseltään muistuttaakin muita. Ja koukkuunhan noihin liinoihin tosiaan jää.

  VastaaPoista
 2. Voi hurjaa, kuinka komeita töitä täällä on...ihania.

  VastaaPoista
 3. Ai että on taas kaunis.
  Kyllä nuo onkin pakko saada muiden nähtäviksi.

  Kiitos Sinulle, kauniista sanoistasi.
  Itku vaan ei ota loppuakseen :(

  VastaaPoista
 4. Upea on minustakin tämä liina. Neulotut pitsiliinat ovat kyllä kauniita ja olen minäkin haaveillut sellaista kokeilevani joskus. Malleja olen myös jo hieman katsellut sillä silmällä.

  VastaaPoista
 5. On tosi kaunis! Ja tummempi päättely sopii hyvin. :) Minäkin olen pitkään haaveillut liinan neulomisesta, mutta vielä se on aloittamatta.

  VastaaPoista
 6. Minä olen näitä tehnyt vuosia sitten, yksi taitaa olla omassa varastossa enää ja siksi pitäisikin ryhtyä jälleen toimeen ja kutoa muutamat. Liinan neulominen ei ole oikeastaan niin vaikeaa kuin luulisi. Tarkkana vain pitää olla ja keskittyä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.