perjantai 6. toukokuuta 2011

Veljekset järjestykseen

Tein vähän inventaariota lankakaapissa ja huomasin tämän veljeskaartin käyneen melko vähiin. 14 täyttä kerää, 7 vajaata sekä pikkuiset keränloput päälle. Ja väritkin ovat melko siniharmaita. Ahkeraan tätä lankaa on kudottukin, joten ei ihme, että varastot ovat käyneet vähiin. Eikä edes monessa kerässä ole kovin vanha vyöte.
Eikä niitä keränpoikasiakaan paljon ole. Lähinnä vähän itselle muistiin, niin on helpompi tsekata täältä, mitä on jäljellä, kun ruveta penkomaan kaappia. Ja näiden lisäksi sitten löytyi yksi vihreä täysi kerä, kun laitoin näitä kaappiin.

5 kommenttia:

 1. No noista lopuista saat vielä vaikka mitä ihanuuksia!

  VastaaPoista
 2. Tarkoitus olisi tehdä vielä vaikka mitä. Nyt on vain tämän merkkiset langat kerättynä yhteen paikkaan. On helpompi suunnitella siitä.

  VastaaPoista
 3. Ihania kirjoneuleita Sinulla! Noita kaikkia lapasia huokaillen ihastelen, minä en ole vielä sellaisia saanut aikaiseksi..

  VastaaPoista
 4. Noistahan saa vaikka vielä kuinka monet ihanat lapaset ja sukat. Ihailin noita kirjoneuleitasi tuossa aiemmin. Ehkei niitä kaikkein kauneimpia kannata antaa ihan kenelle vaan, vaan valita oikea ihminen, joka osaa niitä arvostaa. Sellaisiakin onneksi on.

  Tulen toistekin ihailemaan kauniita töitäsi :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.