perjantai 22. heinäkuuta 2011

Lankatarjoilua

Tänään onkin ollut kutominen hieman vähemmällä, mutta sitäkin enemmän on tullut hankittua lankaa. Sitähän ei voi koskaan olla liikaa. Novitan Miamia, 1 e/kerä. Otin korista kaikki siniset. Muita värejä jäi vielä. Ne vain eivät olleet oikein meidän perheen värisiä.
Novitan Kide, neljä kerää ja vain 1 e/kerä. Lähti kaikki samaa värjäyserää olevat joukkooni. Eikä siellä tainnut muita kiteitä ollakkaan. Ihanaa, että oli juuri valkoinen jäljellä.
Novitan Miami, valkoinen, 1 e/kerä. Vain nämä kaksi kerää olivat, mutta niitä voi yhdistää noiden sinisten kanssa. Cottonit 2 e/kerä, näistä kokeilu tulossa. Puro Patikit 1 e/kerä. Sitäkin otin ihan kokeeksi.
Lisäksi samassa poistokorissa oli Isoveli -lankaa, 1 e /kerä. Lapasia tulossa ensi talvena. Pretty Babya 1 e/kerä. Ne ovat kaikki eri erää, mutta yhdestä kerästä tulee melko pitkälti. Varmasti saa yhden nutun kudottua tai asusteet vauvalle. Ymmärrettävää oli, etten voinut vastustaa noita lankakeriä, kun noin edullisesti sai. En silti tyhjännyt koko koria, jätin vähän muillekkin.
Kiersin myös kirppareita. Juuri pääsin kirjoittelemasta, ettei meillä päin ole kirppareilla lankaa. Tällä kierroksella sitä oli monta pussillista, mutta niitä suojeli hinta. Oli todella kalliita lankoja, sain noita uusia halvemmalla. Nämä kaksi maissilankakerää lähti mukaan, kun olivat edullisia, oikean värisiä ja ihan kokeillakseni, miltä tuntuu kutoa maissilankaa. Lisäksi löydin 5 eri pituista pyöröpuikkoa, 1 e/kpl. Ne lähtivät myös puikkolaatikkooni turvaan. Joskus - hyvin harvoin - on oikea onnenpäivä.

9 kommenttia:

 1. Kiitos paljon kommentistasi:)
  Täällä on niin ihania sukkia!
  Minulla anoppi vielä jaksaa tehdä niin en ole vielä niihin niin "puikottonut", kun niitä on ollut ikäänkuin toivelistalla jatkuvasti:) no sekin hetki koittaa...

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihania ja halvalla !
  Minä tykkään tuota Miamista :))

  VastaaPoista
 3. Hienoja ostoksia ja ihan paikallaan tuollaiselle suurneulojalle! Kiitos kaunis kommentistasi blogissani, nyt on kiva lueskella blogeja tauon jälkeen. Sinunkin Kyhäilysi alkaa olla kivasti loppusuoralla!

  VastaaPoista
 4. Hienoja värejä olet ostanut! Olen joskus meinannut ostaa tuota popparia mutta oli niin kallista,ei ollut tarjouksessa. Nuo sinun sukkasi ovat tosi kauniita:D

  VastaaPoista
 5. mistä näitä lankoja saa noin edullisesti. Itsekin ostin ale korista puro batik lankaa ym. mutta ne olivat kyllä paljon paljon kalliimpia.Toisalta hyvä että eivät olleet 1e/kpl, koska olisin varmaan hamstrannut vielä enemmän niitä kuin nyt ;)

  VastaaPoista
 6. Lankoja oli lähikaupungin Cittarissa iso poistokori ja vähän toisessakin. Kerrankin osuin oikeaan kohtaan paikalle. Korissa oli Rosea, Puro Patikkia, Miamia, Isoveljeä, Kidettä sekä jotain muitakin. Sitten oli toinen kori, jossa myytiin 2 eurolla lankoja. Ja koska hinnat taas nousee syksyllä, varauduin tulevaan talveen.

  VastaaPoista
 7. Hyviä ostoksia olet tehnyt.
  Minäkin olen välillä ihmetelkyt kirppareiden hinnoittelua. Tekisi mieli laittaa "Haloo, mikä hinta" -tarroja ylihinnoiteltuihin tuotteisiin.

  VastaaPoista
 8. Tintti, näin on. Vielä kirkuvan punaisia tarroja. Mutta saahan sitä pyytää vaikka mitä, hullu se on joka maksaa. Tänään käväisin pikapikaa Prismassa ja siellä nuo samat langat olivat huomattavasti kalliimpia, vaikka poistokorissa lymyilivätkin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.