maanantai 4. heinäkuuta 2011

Ei aivan huonosti

Tällä hetkellä kesäyön hullutuksen aloitukset ovat tällä mallilla. Jotain edistymistä tapahtunut sitten puoliväliraportin, josta kuva alla.
Töitä on tullut tehtyä vähän aina jotakin ja jotkut ovat valmistuneet. Valmistuneet ovat melkein kaikki Nalle-sukat vaaleanpunaisia lukuun ottamatta. 7 veikoissa punaisista on jo toinen sukka valmis, tässä vielä varsi tulossa. Tilkkutäkeissä menee jo toinen sukka kantapäässä, juhannuksena ensimmäinen päkiän kohdilla. Ehkä suurin edistyminen on tapahtunu noissa jämäsukissa. Niistä tässä varren aloitukset ja tällä hetkellä ollaan jo kantapään yli.

5 kommenttia:

 1. Hienoa: aploodeja! Minä kans tässä just vimmalla teen päivityksiä. Sen olen huomannut, että ensi vuonna samassa kisassa pyrin neulomaan aina heti sen aloitetun sukan vähän pidemmälle kun se tulee niin nopeasti valmiiksi kun siinä on kunnon alku!!

  VastaaPoista
 2. Niin sieltä ne valmistuu...
  Munkin pitäisi kuvata missä mennään nyt.

  VastaaPoista
 3. Auli, olet oikeassa. Pidemmälle neulottu valmistuu. Ja kyllähän tässä haastetta on, kun ovat silti ihan kokoisia sukkia. Lastensukilla olisi jo kyhäilty, mutta niille ei oikeen ole tarvetta.

  Iso Gnu: kyllä ne, pikkuhiljaa.

  VastaaPoista
 4. Vau, en lakkaa ihailemasta viihdyttävän värikästä sukkakasaasi. KYH on jo loistavalla mallilla sinulla!

  VastaaPoista
 5. En voi kuin hattua nostaa tälle suoritukselle.

  Mulla on yhdet sukat KYHäiltävänä ja ne ei tahdo valmistua millään.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.