tiistai 26. heinäkuuta 2011

Sukkakuvat loppusuoralla


Kohta nämä sukkakuvat hetkeksi loppuu. Aloitukset hupenevat yksi toisensa jälkeen. Näiden valmistuneiden Jäkälävirtojen, aloitettu 6.6. valmis 25.7. Lanka Opal, Elemente. 55 g, jälkeen ei ole enää kuin kolme aloitusta jäljellä. Jotenkin tuntuu haikealtakin. Kesäkuun alusta lähtien on ollut helppoa. Aloitettava työ on ollut sukat, ei ole tarvinnut sen kummemmin miettiä. Ja kun töitä oli riittävän paljon, niin eipä lankaakaan tarvinnut juuri valkkailla. Otettiin vain järjestyksessä ohuita sukkalankoja. Juhannuksesta asti on sitten vain poimittu joku aloitettu työ tarjottimelta ja tehty se valmiiksi. En ole montaa tehnyt yhtäaikaa, vaan melkein järjestäin napannut jonkun vain. Välillä tuntui, että poimin sen työn, joka oli pisimmällä. Saisin aloituksia vähemmän. Mutta joskus se olikin se, jota oli vähiten tehty. Nyt tarjotin rupeaa olemaan tyhjä. Vain kolme toisiaan karttavaa aloitusta on eri nurkissa. Mutta valmiiden sukkien kasa onkin melkoinen. Nyt jo valmiina 22 sukat. Ihanaa ensi talvena ottaa niitä käyttöön.

7 kommenttia:

 1. Joo fiilis on mahtava kun on sukkia plakkarissa. Minulla ei ole niin paljon kuin sinulla mutta aika paljon kuitenkin. Tulee vähän hmasterimainen, myhäilevä fiilis kun on hyvin varustautunut syksyn ja talven kylmiin iltoihin! Nuokin neulomasi sukat on ihanan kodikkaar!

  VastaaPoista
 2. Sulla on kyllä mahtava kasa kauniita sukkia! :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä talvella tarkenee kun on ollut noin ahkera:D Ja taas kauniit nämä sini sävyiset. Raidatkin niin kohdallaan molemmissa!

  VastaaPoista
 4. Minä tykkään sinisestä, nämä on nätit :)

  VastaaPoista
 5. Ja taas tuli sukkatehtaasta komeet sukat!

  VastaaPoista
 6. Hienot sukat!Olet kohta maalissa KYHäilyjen kanssa. Minulla on vielä vaiheesa, kun tuota muuta homaa pakkaa olemaan vähän liikaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.