keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Vielä jokunen pari jäljellä

Kaihoisin mielin kudon valmiiksi näitä viimeisiä keskeneräisia sukkapareja. Eilen valmistui neljäntenä hullutustyönä aloitettu Mansikkapaikka -sukat, aloitettu 4.6. valmistui 26.7. Lanka OnLinien Supersocke 100 yksivärinen punainen sekä kirjava punapohjainen toisista sukista jäänyt lanka. 59 g. Kohta tämä on ohi. Silloin juhannuksena tuntui, että heinäkuun loppuun on vielä pitkä aika ja kudottavaa piisaa vaikka kuinka. Nyt tuo aika on kohta mennyt. Vielä olisi kaksi työtä kesken.

Näitä viimeisiä sukkia kutoessa on suunnitelmat jo kuitenkin siirtyneet tuleviin töihin. Seuraavaa projektiani valmistelen jo mielessäni kummasti. Mutta sitä ennen täytyy tehdä suursiivous lankavarastossani. Kyhäilyssä en ole saanut noudatettua omaa periaatettani, että kudotaan jokin lanka loppuun saakka, vaan on jäänyt näistä ohuista sukkalangoista sellaisia vajaita keriä, joista vielä tulee joko pienet sukat tai sitten yksivärisen kanssa yhdistettynä isommat. Kuitenkin talven sukkavarasto on tullut kudottua, joten täytyy lajitella nuo varastoni uudelleen. Lisäksi olen vain laittanut puikoilta vapautuneet langat kaappiin. Lankalaatikoihin on tullut koloa, sen tiedän seuratessani noita grammoja. Nyt ne kolot pitäisi järkevästi täyttää ja ottaa esille seuraavat langat.

Samalla on tullut hankittua varastoon uuttakin lankaa kiertäessä alejen viimeisiä poistoja. Tapion kaupassakin on kuulemma lauantaina siivouspäivä ja edullisia lankoja.

5 kommenttia:

 1. Ihanat mansikkasukat! Iloiset ja niin makoisat:)
  Olispa kiva päästä sinne Tapion kauppaan lauantaina, on vaan tätä välimatkaa turhan paljon...

  VastaaPoista
 2. Nää on niin ihanat väriltään! Mä oon tehnyt joskus Supersockesta lapsille villahaalarit ja se toinen on juuri tällainen mansikanpunainen. Lanka varmaan lähes sama :)

  VastaaPoista
 3. Sun langankulutus on kyllä mahtava. Itse en seuraa sitä lainkaan, pitäisi varmaan aloittaa ensi vuonna. Nämä on kyllä ihan mansikkaiset nämä sukkasi!

  VastaaPoista
 4. Nätit mansikkasukat !
  Ja jotenkin noista tulee joulukin mieleen :)

  Onneksi tosiaan löysin vielä niitä lankoja !!!

  VastaaPoista
 5. Todella kauniit mansikkasukat:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.