maanantai 18. heinäkuuta 2011

Lankavaraston täydennystä

Erinäisillä kesälomamatkoilla on lankavarastoon tullut jonkin verran täydennystä matkamuistojen myötä. Nämä bambinot aikovat isona kirjoneulelapasiksi, Keskiseltä.
Lankamaailmasta Tampereen ohi ajellessa tuli mukaan mm. nämä sukkalangat ja myös vaaleanpunainen versio. Siitä on jo aloitettu KYHissä sukat. Tämä oli vain niin ihanaa lankaa kutoa, että oli pakko saada lisää.
Nämä olivat Lankamaailmassa tarjouksessa ja lapasiahan näistä on tulossa kirjoneuleella. Tyttärille ainakin ja jos vaikka äiti saisi kanssa.
Neulottavia liinoja varten isot kerät puuvillaista virkkauslankaa. Lankamaailmassa 3 e /kerä, ei paha hinta. Ja voihan näistä virkatakkin.

7 kommenttia:

 1. Ihania lankoja olet ostanut... ja varmaan halvallakin :))

  VastaaPoista
 2. Tottakai, alennusmyynneistä. Normaalilla hinnalla tuskin enää lankoja osaa ostaakkaan.

  VastaaPoista
 3. Olet löytänyt hyvän lanka saaliin:D

  VastaaPoista
 4. Vau mitä lankoja. Tampereen Lankamaailman alennusmyynteihin minäkin yritän aina reissun tehdä, edes pari kertaa vuodessa :)

  VastaaPoista
 5. Ihania lankoja olet löytänyt, täytynee minunkin käydä tutustumassa tuohon lankamaailmaan, kun suunnistamme Tampereelle..:)

  VastaaPoista
 6. Mukavan näköisiä lankoja olet löytänyt! Niitähän aina tarvitaan, mökkimatkoilla ja kotonakin! :) Todisteena nuo alempien postausten sukat.

  Mekin tultiin välillä käymään kotona, viikonlopuksi mennään taas takaisin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.