keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Löytöjä sateenkaaren päästä

Olen monesti ihmetellyt, että monet tuntuvat löytävän ihania lankalöytöjä edullisesti kirpparilta. Minulla harvoin on tuuria edes nähdä lankaa kirpparilla, saati että se olisi ostettavalla hinnalla siellä. Pyydetään parhaassa tapauksessa puretusta langasta enemmän kuin uudesta kerästä. Joskus se sokeakin kana löytää jyvän ja kohdalleni osui tasan 100 g lankaa. Vieläpä edulliseen hintaan ja toisiinsa sopivat värit. Luulenpa näidenkin päätyvän kirjoneuleeksi yhdessä. Ehkä käyn liian harvoin kirpparilla, tai täällä päin asuu väkeä, joka kutoo lankansa itse loppuun. Mene ja tiedä. Tällä erää sateenkaaren päässä oli minulle aarre.
Ja tässä se sateenkaari. Jälleen yksi pari kyhäilysukkia valmiina. Näihin meni lankaa 59 g. Jäin siis plussalle. 100 g tuli lisää ja vain 59 g poistui.

7 kommenttia:

 1. Hienot löydöt olitkin tehnyt. Sukat ovat myös aikasta makoisat:)

  VastaaPoista
 2. Ihanat sateenkaarisukat, tuo turkoosi väri on erityisen ihana. Empä ole minäkään kirpparilta lankalöytöjä tehnyt...:)Kauniit langat olet sieltä löytänyt.

  VastaaPoista
 3. Harvemmin kirpparilta minäkään lankoja löydän, vaikka ihan etsiskelen. Olet löytänyt kauniit värit. Ja noi sateenkaarisukat on vallan pirtsakat:D

  VastaaPoista
 4. Lankoja sieltä tosiaan yritän bongailla. Juuri eilen luin Vihreän vyyhdin sivuilta, että 1.9. hinnat nousee taas langoilla. Maksavat kohta maltaita. HUOH! Ja niitä vaan pakkaa kulua. Muistan ajan, jolloin 7 veljestä ja Nallea sai vajaalla 100 mk:lla kilon! Nyt ei puhettakaan.

  VastaaPoista
 5. Kauniit sävyt noissa ostamissasi langoissa, en ole löytänyt itse kirpparilta koskaan lankaa, sinulla kävi onni myötä. Pirteän raidalliset sukat olet neuloskellut.

  VastaaPoista
 6. Aivan huippu söpöt sukat!! terveisin romulyyli-riitta.

  VastaaPoista
 7. Kyllä, nämä ovat minustakin söpöt ja lanka oli mukavaa kudottavaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.