maanantai 9. syyskuuta 2013

Pinkkipöllö

Huh, kehtaanko tunnustaa? Jälleen pöllöt, tällä kertaa pikkupöllöt pinkissä sävyssä. Pitävät kohta aivan pöllönä tätä kutojaa. Näille pöllölapasille on vain niin monta omistajaksi haluavaa, joten on sitten urakoitu, vähän erikokoisien käsien mukaan. Tämän koon uskoisi mahtuvan sellaiselle ekaluokkalaiselle.
Näihin ei varastoistani löytynytkään lankoja, vaan pistäydyin ostoksilla ollessani liikkeellä lähikunnassa. Ihmettelen kyllä suuresti, ettei varastoistani löytynyt, sillä värit ovat juuri toisen tyttäreni lempivärejä. Pieni paikkakunta, niin täällä on lähes nettikauppojen tai lähikaupunkien varassa lankojen suhteen. Kaksi ruokakauppaa tosin on ja molemmista saa 7 veljestä, mutta eipä sitten muuta kohtuuhinnalla. Ei voi vain pistäytyä hakemassa lankoja sitä mukaa, kun tarvitsee, vaan niitä on oltava ostettuna omaan varastoon silloin kun on lankaliikkeiden lähellä ja niiden aukioloaikoina paikalla. Aina ei sitten värisävyt osu toiveiden mukaisia, mutta onneksi sentään lähikunnista vielä löytyy. Millään en malttanut tällä kertaa odottaa nettitilausta, ja siihenhän olisi pitänyt jälleen ostaa muutakin. Sama ongelma varmasti monella maaseudulla asuvalla lankojen suhteen.
Malli: Horio and Oren (rav)
Lanka: Novita Nalle, värit 051 vaaleanpunainen ja 559 fuksiaa vivahtava pinkki, 47 g
Puikot: Nro 2,5 bambut ja nro 3 KnitPro.

14 kommenttia:

 1. Kauniita noi pöllölapaset, olen niitä ihastellut:)

  VastaaPoista
 2. Nuo pöllöt ovay aivan ihania, alan haluat itsekin niitä kohta. Kirjoneule ei vaan ole minun asia, liian hiidas ja ehkä kirjoneulen aloitteljalle turhan vaikea. Siirsin ainakin ohjen hankitavaksi minun libraryn, Ravelryssä.

  VastaaPoista
 3. Herkulliset värit todellakin!

  VastaaPoista
 4. En ole saanut aikaiseksi ostaa ohjetta itselleni, mutta kohta taitaa jo olla pakko. On ne vaan niin söötit :)

  VastaaPoista
 5. Siis voiko olla sòpòmpàà!! Kaksi ihaninta asiaa yhdistettynà Pinkki ja pòllò!

  VastaaPoista
 6. Kaikkea kaunista on taasen puikoiltasi tipahdellut, pöllötumput ovat ihanan söpöt:) Kaunista syksyä sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 7. Kyllä noin kauniita pöllöjä kannaattaakin väkertää urakalla. Nämä on tosi söpöt!

  VastaaPoista
 8. Onpa kauniit värit ja tuo malli on tosi kiva, yhdet olen itsekin tehnyt.
  -erja-

  VastaaPoista
 9. Ihanat pöllölapaset, ja tuo pinkki on niin söpö värinä! Puikoillani on monen monta keskeneräistä työtä, mutta silti haluan ostaa tuon mallin ja alkaa tehdä pöllölapasia. Kiitos loistavasta ideasta!

  VastaaPoista
 10. Kauniit lapaset! Etsin kakkuohjeita ja osuin sivuillesi! Kun luin tekstejäsi, niin saatamme olla samalta paikkakunnalta ja jos niin on, niin onhan täällä saatavilla lankaa ja vielä ihan tästä keskustasta ja niiden hinnat ovat aivan samaa hintaluokkaa kuin naapuripitäjissäkin ja maksaahan se nafta ja bensakin. Tosi kauniita erikoissukkalankoja on saatavilla ja tekstiiliteollisuuden lankoja. Kokeilepas käydä katsomassa lankavalikoimia! Mukavaa syksyä!
  t. seija k

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samallahan nuo tulee, kun muitakin asioita joutuu hoitamaan. Olen kyllä tietoinen paikkakunnan lankavalikoimasta, mutta jotain tiettyä väriä kun joutuu etsimään, niin melko suppeat ne ovat. Paketit tulevat mukavasti ja hintatasokin on aivan eri.

   Poista
 11. Aivan ihanat pinkit pöllöt =)

  VastaaPoista
 12. Ostin ohjeen rohkeasti ja ajattelin kokeilla ekaa kertaa tällaista kirjoneulontaa mutta törmäsin heti ongelmaan. Englanninkielisiä ohjeita todella vähän tehneenä niin olisin sulta kysellyt mitä tarkoittaa RLI in indicated colour ja sama LLI? Siis liittyy oikeaan ja vasuriin ja lisäyksiin mutta siihen päättelykykyni loppui...
  T. Nohna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kutonut omani lähinnä kaaviosta tehden kuten olen siihenkin asti tottunut lisäykset tekemään. Eli näet kaaviosta suoraan, millä värillä tehtävä lisäys tehdään sen ruudun väristä, onko se kuviovärillä vai pohjavärillä. Näissä lisäykset tehdään pohjavärillä.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.