keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Kotona jälleen

Matka Tallinnaan takana. Reissumme oli jälleen onnistunut ja lankavarastot täydennettyinä hetkeksi. Ilmat suosivat ja Tallinna näyttäytyi kauniissa syysasussaan. Lankaa tuli jälleen hankittua Raasikuun Aade Löngin tehtaalta. En vielä ehtinyt kuvata kotona uusia ostoksia, kuvat edellisiltä reissuiltamme, sillä kamera ei ollut tällä kertaa mukana. Tehtaalla olimme ainoa ryhmä, joten oli hyvin tilaa kiertää ja valita lankoja.

Raasikuun jälkeen kävimme Teletornissa ihailemassa näköaloja. Huikeat näkymät sieltä olikin yli Tallinnan. Uskalsimme jopa ulkotasanteelle silmäilemään maisemia. Tornin rakentaminen on varmasti ollut mielenkiintoinen projekti aikoinaan. 
Iltapäivällä olimme Karnaluksissa tuhlaamassa loput rahamme. Mukaan tuli jälleen koko joukko työvälineitä neulontaan, hieman lankaa ja kangasta sekä nappeja. Kaikkea ei vieläkään ehtinyt kiertämään tuossa liikkeessä. Siellä täytyisi viettää kokonainen päivä ihan rauhassa ja eväiden kanssa, että saisi edes jonkinlaisen käsityksen tarjonnasta. Joten aina on mentävä uudestaan ja uudestaan.

Illalla neuloimme hotellin aulassa ja juttu luisti ja hauskaa oli. Valmiita neuleitakin sain aikaiseksi, mutta niistä sitten myöhemmin, päivänvalossa kuvatuina. Kaiken kaikkiaan onnistunut reissu.

5 kommenttia:

 1. Oli varmasti mielenkiintoinen reissu,joskus olisi mukava lähteä joukkoon.Kerran olen pikaisesti piipahtanut Karnaluksissa.

  VastaaPoista
 2. Ihanan värisiä lankoja. Kerran olen Karnaluksissa käynyt. Rajattu aika oli ja paljon tavaraa.

  VastaaPoista
 3. Herkullisia vyyhtejä ja ne kaikki olisivat kelvanneet myös minulle.
  Toissailtana otin vironvillan käyttöön ensimmäisen kerran ja katsotaan, mitä siitä syntyy.

  VastaaPoista
 4. Karnaluks on kyllä ihana paikka, jossa kuluu väkisinkin aikaa. Viimeistään kesällä on kyllä pakko taas lähteä sinne tarvikeostoksille.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.