perjantai 30. lokakuuta 2015

Ella, pieni musta koiruli

Ystävälläni on pieni, musta koira, joka on hyvin leikkisä. Samoin ystävällä on näinä päivinä syntymäpäivä, joten oli kiva yllättää hänet pienellä postilähetyksellä. Tiedän paketin menneen perille, joten voin julkaista kuvat täällä. Kudoin ensin harmaat, ihan peruskämmekkäät, joihin tein jälkikäteen hänen lemmikkinsä kuvan tyylitellen, silmukoita jäljentäen.
Aluksi tein vain koiran pään ja koiralle huivin kaulaan, mutta se ei jotenkin näyttänyt vielä tarpeeksi koiralta. Päivän harkinnan jälkeen tein koiralle vielä vartalon ja kämmekkäistä tuli välittömästi paljon paremman näköiset. Ehtivät sitten postiin ja olivat ajoissa perillä.
Koiran kuva jatkuu myös kämmekkäiden toiselle puolelle käden ympäri. Lanka on 100 % villa, joten uskoisen sen lämmittävän koiran ulkoilulenkeillä emäntää mukavasti. Pestävä on vain käsin, ettei huovu. Talvellahan nämä voi pakkasilla vetäistä hansikkaiden päälle lisälämmöksi.
Malli: Ella by Kardemumma
Lanka: Marks & Kattens Superwash Safir, 54 g.
Puikot: KnitPro nro 3, koivupuiset

Lanka on miellyttävä neuloa ja se asettuu neulottaessa kauniisti. Lankaa ostin Laihian Ahkeraliisasta jo jokin aika sitten hyväisen varaston itselleni. On mukava yllättää ystäviä.

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.