tiistai 20. lokakuuta 2015

Lankamatka Tallinnaan

Pohjanmaalta lähtee jälleen linja-autoretki Tallinnaan 20.-22.11.2015. Matkalla poiketaan mm. Raasikun villatehtaalla ja Karnaluksissa. Sekä ihanalla joulutorilla, joka on pullollaan ostettavaa ja maisteltavaa. Mm. ihanat kynttilät, neuleet ja kuuma toti Vanhan kaupungin miljöössä. Näkemisen arvoinen paikka.
Lisää matkasta löytyy tietoja Linja-autoliikenne Lehtosen sivuilta. Sieltä pääset myös ilmoittautumaan mukaan matkalle ja sopimaan, mistä tulet bussin kyytiin. Jussi poimii reitiltään pitkin Suomea halukkaita mukaan, rohkeasti vain yhteyttä häneen.

Itse en valitettavasti pääse tuona viikonloppuna lähtemään, mutta lähtekää ihmeessä, jos se on vain mahdollista. Tuo Tallinnan joulutori on aivan ihana. Ja samoin ne edulliset villalangat tuolla Aade Löngin tehtaanmyymälässä. No, Karnaluksista puhumattakaan. Jussi vie ihan ovelle asti noihin kauppoihin.

6 kommenttia:

 1. Oi, tuollainen matka kuulostaa täydelliseltä! <3 Itselläni ei vaan valitettavasti ole noin paljon rahaa laittaa hotelleihin ja matkoihin. Ajattelin omatoimisesti koota itselleni ja poikaystävälleni reissun Viroon veronpalautusrahoista, ja pakkohan sillon on tuolla Karnaluksissakin piipahtaa, on nimittäin niin ihana paikka ettei tosikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omatoimireissut on mukavia ja sellaisella saa ohjelman juuri sellaisen kuin haluaa. Tuo villatehdas on vain vähän hankalasti tavoitettavissa ihan omin päin. Onnistuu kyllä niinkin. Todella edullinen paikka. Siellä menee pää pyörryksiin ja jälkeenpäin kaduttaa, kun en ostanut enempää.

   Poista
  2. Itselle kävi Karnaluksissa käydessäni tuo sama juttu, että kotiin palattua jäi harmittamaan, etten ostanut enempää lankaa. :'( Suomen hintatasoon tottuneena tuntui koko ajan siltä, että ostoskorissa olevat langat kuitenkin maksaisivat ihan älyttömästi, enkä sitten uskaltanut ostaa enempää. Ja loppusummaksi tulikin vain hieman päälle kuusikymppiä... Ainakin on hyvä syy mennä uudelleen sinne! :D

   Poista
 2. Tuollahan on neulojan paratiisi. Ihania lankoja.

  VastaaPoista
 3. Oon kerran käynyt Karnaluksissa ja mun mielestä siellä langat oli samaa hintaluokkaa kuin Suomessa. Katselinkin kyllä vain hyviä sukkalankoja, ja niistä oli värejäkin silloin tosi huonosti. Mutta todella paljon siellä oli käsityötarvikkeita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne on halvempia. Ja suomalaisia sieltä ei kannata tuoda, ne on kalliimpia. Siellä on myös sellaisia lankoja, mitä täältä ei saa. Lisäksi puikot yms. on paljon edullisempia.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.