torstai 22. lokakuuta 2015

Suomukkaat - villaista lämmikettä

Tiedän kokemuksesta, että kun pakkasilla on ranteiden isojen suonien kohdilla villaista, niin silloin tarkenee hyvin. Varsinkin, kun pääasiallinen työni on hyvin paikallaan olemista, niin siinä on joskus aika viluinen olo. Mutta sen jälkeen, kun opin käyttämään ranteenlämmittimiä eivät sormeni ole enää palelleet tietokoneen näppäimillä. Nämä voi sujauttaa villatakin hihaan syvemmälle tai vetää enemmän käden päälle tilanteen mukaan. Lämpimät sormet ovat paljon mukavemmat kuin jääkalikat.

Samasta Dalegarnin Baby Ull -langasta valmistui toisetkin ranteenlämmitimet mökkiviikonloppuna. Neulemalli on jonkin vanhan kirjan mallineuleista ja silmukat sen mukaan luotu. Vähän kierrettyä 1 o 1n alkuun ja loppuun, niin pysyy reunat suorina. Ja siinä se on. Ainoa ongelma oli, miten kuvata omaa kättään ja pitää kamera toisessa vakaana.
Malli: Suomukkaat, Kardemumman oma
Lanka: Gjestal Baby Ull, 38 g
Puikot: KnitPro 2.5 koivuiset.

6 kommenttia:

 1. Rantaanlämmittimet pitää kyllä neuloa itsellekkin töihin. Jahka saa nyt nämä muut työt tästä edes johonkin vaiheeseen :D

  VastaaPoista
 2. Kiva pinta lämmittimissä :) Ja tuo kuvausalustana oleva villashaali (?) on myös yksinkertaisen kaunis!

  VastaaPoista
 3. Kauniit ja taatusti mukavan lämpimät ja pehmoiset käytössä.

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen malli! Sinulla on muutenkin aivan ihastuttava blogi, joka on täynnä toien toistaan kivempia neuleita. Kuvat inspiroivat tarttumaan itsekin puikkoihin.

  http://sammakonsunnuntai.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.