keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Pienille varpaille lämmintä

Viime sunnuntaina kävin jälleen viemässä Seinäjoen sairaalaan pieniä sukkia. Olen noin kerran kuukaudessa vienyt sinne 60-100 paria sukkia ja päälle muita neuleita puolentoista vuoden ajan. Tällä kertaa viemisinä oli 74 paria sukkia sekä yhdet pienet tumput. Kaikki eivät tokikaan ole minun tekemiä, vaan näitä on tehnyt moni neuloja. Keräys on edelleen voimassa ja minulle voi toimittaa sukkia vauvoille vietäväksi. Suuret kiitokset kaikille sukkia kutoneille ahkerille käsille.

Kätilöt lahjoittavat sitten nämä sukat vastasyntyneille lämmittämään viluisia varpaita samalla kun vievät syntymätodistuksen. Sukkia ei riitä vielä kaikille vauvoille, mutta teemme niin paljon kuin ehdimme. Lisää kutojia tarvitaan joukkoon.
Sain keväällä lankoja lahjoituksena tähän keräykseen ja tyttäreni on niistä kesän ja syksyn aikana kutonut nämä pienet sukat. Nämä olivat tuon yläkuvan lisäksi tuossa 74 sukkaparissa, joita nyt lahjoitetaan vauvoille. Samoista langoista on jo tehty aika monta paria pieniä sukkia vauvoille. Näin hyvä on kiertänyt toisille puhumattomien lankojen lähtiessä vauvasukkaprojektiin.
Itse olen välipaloina kutonut nämä parit setit sukkia tumppuineen lahjoitettavaksi vauvoille nyt syksyllä. Mukavia pieniä, nopeasti valmistuvia neuleita.

Lanka: Italialainen Titan Woolin Baby, 
70% merinovillaa ja 30% akryylia, yhteensä 76 g. 
Puikot: KnitPron 2,5 sormikaspuikot.

3 kommenttia:

  1. Voi ääh, millonkahan mä entisin sinne postiin viemään omat junasukkani. Osotteen oon kysyny jo kauan sitte.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sukkia kovasti kaipaillaan sairaalassa. Ottavat aina yhtä mieluusti ne vastaan.

      Poista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.