sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Valkoista Runebergia

Matkasimme tapaamaan Kuopion opiskelijaa. Samalla nappasin mukaan parit kuvattavat sukat. Aina ne ovat jalassa paremman näköiset kuin vain litteänä tasona blokkien päällä. Näistä unohtui pitsinauhat kotiin, joten pujottelin ne sukan suuhun vasta täällä kotona palattuamme. Kuopiossa oli paljon enemmän lunta kuin täällä meillä länsirannikolla. Liukkaudesta ei tietoakaan. Oikein kaunis, aurinkoinen viikonloppu.
Sukat olivat tyttärelleni hieman pienet jalkaterältään, mutta ovat varmasti oikealle omistajalleen silloin sopivan kokoiset. Hieman minua jännitti varren ympärysmitta, mutta se oli aivan oikean kokoinen. Mallihan on jo kertaalleen ennenkin kokeiltu Dropsin Little Women ja siitä se pienin koko.
Näitä sukkia olenkin kutonut aika pitkän aikaa. Töissä on tammikuun kiireet, iltaisin on ollut muutama kokous ja vähän muuta toimintaan, joten päivässä ei ole kovin montaa kuviota ehtinyt kutomaan. Joskus se on välillä tämä neulominen sellaista, ettei aivan ole niin paljon aikaa laittaa kuin haluaisi. Jotain kuitenkin olen saanut aikaiseksi.
Malli: Drops Desing Little Women, koko 36-37
Lanka: Alize Superwash luonnonvalkoinen, 126 g.
Puikot: Bambuiset nro 2,5
Pitsi Tallinnan Valge Majan kangaskaupasta.

7 kommenttia:

 1. Aivan ihanat sukat, tosi kaunis tuo pitsikuvio!

  VastaaPoista
 2. Kunnon pitsiunelmat taas tipahtaneet puikoilta. Kauniit! (:

  VastaaPoista
 3. Voi että nuo on niin kauniit! Olen ennenkin ihaillut noita sukkia ja nuo on kyllä kauneimmat ikinä!

  VastaaPoista
 4. Onpa ihanat sukat, tosi sievä pitsi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.