maanantai 11. joulukuuta 2017

Yksi pieni karhu marssi näin...

Joulun alla tulee kudottua paljon salaisuuksia. Näiden salaisuuksien kuvat voin paljastaa, sillä uskoisin, ettei joulusalaisuutta hoksaa käydä kukaan kurkkimassa täältä. Tai ei ainakaan hoksaa näiden olevan itselleen. Varsi toivottiin lyhyehköä.

Minulle nämä olivat ensimmäiset karhusukat. Näitä on paljon kudottu, mutta minä en ole näitä ennemmin tehnyt, mutta jostainhan sen pitää aina aloittaa ja nyt oli näiden aika. Näissä musta lanka on vanhempaa 7 veljestä. Karhun pään sovittaminen mukavasti jalkaterään ei ollutkaan ekalla kerralla helppoa.
Toisia karhuja tehdessä olikin jo Karhun sijoitus helpompaa. Vai olikohan? Tällä kertaa musta oli uudempaa ja osoittautui ohuemmaksi kuin vanhempi musta lanka. Sukista tuli samoilla kerrosluvuilla pienemmät. Se ei tosin haitannut, sillä saivatkin olla pienemmät.
Kyllä. On niitä jo kaksi paria, vaikka sattuivatkin ylemmässä kuvassa ihan päällekkäin. Vasemmalla vanhempi musta lanka, oikealla uudempi.
Ja koska piti saada kolmannetkin karhut, niin jälleen kohdistettiin karhukuviota ja kerroksia. Ja saatiin ensimmäisten kanssa sitten samankokoiset, mutta huomattavalla kerroserolla. Niin varressa kuin terässäkin.

Malli: Pinterestistä karhukuvio omaan perussukkaan. Koot 44, 43 ja 44.
Lanka: Novita 7 veljestä, musta, keltainen ja punainen, 
sukkapariin kului 109 g, 104 g ja 111g
Puikot: Prym bambu nro 3,5

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.