perjantai 16. maaliskuuta 2018

Mysteerilaatikko

Pidemmän aikaa olen laittanut vajaita, ohuita sukkalankakeriä sivuun tähän laatikkoon. Monesti kerästä ei enää yksin tule sukkia tai en halua tehdä toisia ihan samanlaisia. Tai minulla on vain vähän jäljellä samaa värjäyserää jotain väriä. Laatikon tarkoituksena on ollut säilöä ohuet sukkalangat yhteen odottamaan sopivaa ajankohtaa, jolloin niistä voisi yhdistelemällä tehdä uusia sovelluksia raitasukista tai kirjoneulesukkia. Muutenhan nuo kerät olisivat vähän siellä tai täällä eri kätköissä, eikä niitä sitten tavoittaisi, kun inspis jämäsukista iskee.
Nyt lomalla otin tuon laatikon sisältöineen esille ja lähdin tutkimaan tarkemmin sen sisältöä. Laatikko suorastaan pursuilee keriä, eikä kaikki enää mahtuneet kunnolla sisälle. Oli siis korkea aika tutkia sitä tarkemmin ja tehdä tilaa uusille keränlopuille. Loman aluksi sinne vielä sujahti muutama keränloppu, kun sain yhdet sukat valmiiksi. Laatikossa oli ainostaan vasemman yläkulman kaksi 50 g kerää, jotka olivat täysiä. Muuten kerät ovat vajaita, vaikka näyttävätkin täysiltä. Minulla on tapana ottaa lanka aina kerän sisältä, jolloin kerä pysyy täyden näköisenä.

Pääasiallinen sisältö on näemmä Alizea. Olen siitä näköjään aika monet sukat kutonut. Lisäksi on muutama Hot Socks Color -keräkin joukossa. Paksuudeltaan kuitenkin hyvin samanlaisia lankoja, joten niitä voi hyvin yhdistellä. Selvitetäänpä hissukseen, monetko sukat tästä kasasta saa kudottua. Ensimmäiset ovat jo puikoilla ja toisia suunnitellaan.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.