sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Pukkaa perussukkaa

Kirjoneuleiden ja muiden monimutkaisten mallien lomassa on ihanan rentouttavaa neuloa ihan perussukat itseraidoittavasta sukkalangasta. Antaa vain langan soljua silmukoiksi ja ajatuksissa nollata kaiken. Sukat valmistuu kuin huomaamatta ja samalla itse rentoutuu mukavasti. Ehkä pitäisikin kutoa enemmän ihan perussukkia. Ne ovat jotenkin vain jääneet muiden varjoon, kun on toinen toistaan ihanampia kirjoneule- tai pitsisukkamalleja tarjolla. Mutta silti, kaikkein eniten taiden ainakin itse pitää näitä ohuista langoista kudottuja perussukkia. Mahtuvat kenkiin ja talvella ovat minulla suoraan ihoa vasten jalassa. Käytän tämmöisiä ohuita sukkia todella paljon.
Pitkästä aikaa kudoin ihan perussukat oikeastaan mieheni kehotuksesta. Jotenkin jumahdin kaikkeen ohjetulvaan ja valittelin siitä ääneeni niin sain kehotuksen tehdä ihan tavalliset sukat välillä. Onneksi on laaja lankavarasto ja sieltä löytyi vaikka minkälaisia sukkalankoja, joten pääsin neulomaan välittömästi. Ja neulekokemuksena se oli mukavaa. Nopsaanhan tämmöiset valmistuu, mutta ajatukset tyhjentyvät ja on taas paljon vireämpi uusille ideoille. Lankavalintani osui tällä kertaa Alize Superwashiin, josta tiedän tulevan lämpimät sukat.
Malli: Perussukka by Kardemumma
Lanka: Alize Superrwash, väri nro 5527, 69 g
Puikot: Bambuiset nro 2,5

5 kommenttia:

 1. Ihanan väriset! Ja nuo Taimihässäkät on myös erittäin kauniit! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan raikkaat perussukat. Kevät kun alkaa, niin huomaa että kaikki värikäs alkaa miellyttämään silmää. Taidolla jälleen nämäkin sukat tehty.

  VastaaPoista
 3. Oi miten upeat sukat, niin suloisen väriset:) Mukavaa talvipäivää♥

  VastaaPoista
 4. Kauniin väriset sukat ovat puikoiltasi tipahtanut:)
  Perussukkaa on mukava kutoa, kun voi pläjäytellä menemään ja sukat valmistuvat kuin itsesään:)
  Itseltäni tipahti puikoilta Levottomat. Sitä oli ihana tehdä pitkästä aikaa, perussukkien jälkeen:)
  Aurinkoista kevättä sinulle! T: -Satuli-

  VastaaPoista
 5. Mahtavan näköiset sukat jälleen :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.