keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Jämälankaprojekti ja valmistuneet keräykseen

Kasasin neljän viikon aikana syntyneet neuleet jämälankaprojektissa yhteen pakatakseni ne jälleen vietäväksi keräykseen. Näitä muita neuleita oli syntynyt parit sukat, nuttuja kolmet ja yhdet housut sekä pipo. Monta täydempää kerää on näihin uponnut. Jäljelle ei jää montakaa isomman neuleen erää jämälangoissa. Yhdistelemälläkään ei kovin isoja enää saa, sillä jäljellä olevat langat ovat jo hyvin erillaisia.
Tämä neljäviikkoinen on näyttänyt olevan hyvin lapasvoittoinen. Valmistuneissa on peräti täysi tusina lapasia. Raitalapasia tai muita voisi vielä lopuista langoistakin saada aikaiseksi, ainakin pienten käsiin sopivia. Kuten tuossa on noita tilkkutäkkilapasia tehtynä.
Kaikki neuleet vielä yhteiskuvassa ennen pussiin sujahtamista. Näistä täyttyi pussi mukavasti ja on kiva viedä se lahjoituksena keräykseen. Mutta mitä enemmän valmistuneita sitä haastavammaksi projekti käy, sillä langat vähenevät ja niihin jää jäljelle yhä hankalammat langat, jotka eivät ole paljon puhutelleet, miksi haluaisivat isona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.