sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Wetterhof käynnillä

Pistäydyimme Etelä-Suomessa nuorimmaisen serkuksen, järjestyksessä 9. serkus, kastejuhlassa. Yövyimme matkalla Hämeenlinnassa. Pääsin samalla pistäytymään Wetterhoffilla ihastelemassa taidokkaasti tehtyjä käsitöitä. Myös matkatulijaisia itselle tuli hankittua. Pallas -lankaa kudottavaksi jo olemassa olevien kirjavien kanssa kirjoneuleeksi. Samoin alennuksessa ollutta merinovillaa kaikki mitä oli. Pääsen myös kokeilemaan KnitPron 3 numeron puikkoja. Myöhemmin vasta huomasin, että pakkauksessa on 6 puikkoa!

Olihan minulla mukana matkaneule. Fabelista pukkaa sukkaa. Tämän verran edistyi matkoilla, sillä pimeällä ei voinut kutoa, etten olisi häirinnyt valoilla kuljettajaa.
Tämä on ollut nyt puikoilla muutamana iltana menneellä viikolla. Olen tehnyt todella vähän kirjoneuletta, mutta näitä Kainuun kukkalapasia on aina tehnyt mieli. Joten ei kun kokeilemaan Nallesta. Hidasta kutomista tämä on aloittelevalta kirjoneulevirtuoosilta, mutta koko ajan on sujunut paremmin.
Tällä hetkellä on siis kesken nämä kolme työtä. Minulla, joka aina teen yhden alusta loppuun ennen kuin aloitan seuraavaa. Oudolta tuntuvat tilanne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.