tiistai 24. heinäkuuta 2012

Lomalla on mukavaa

Makkaranpaistoa lähilaavulla. Pientä kävelyä ja raikasta ilmaa ulkona. Päivisin nukuttaa mukavasti pienten nokosten verran, mutta välillä voi tehdä kesäyön hullutustöitäkin telkkarin äärellä. Siis ihan vain olla ja rentoutua. Juuri sitähän loma on. Tarpeeseen tämä katkos tulikin.
Kolmantena hullutustyönä aloitettu pääsi kolmanneksi viimeiseksi puikoille. Tein varteen jämälangasta jotain kirjoneuleen tapaista niin kauan kuin langassa riitti sopivia värejä. Seuraavaksi olisikin tullut sinikirjavaa, joten päätin, että ne raidat on sitten seuraavaan.
Sukista tuli oikein mukavat. Mustasta langasta irtosi irtoväriä, mutta lähti helposti käsistä pesemällä. Laitoin myös bambupuikkoni lämpimään veteen likoon ja nehän suoristuivat sillä reissulla samalla kun musta väri irtosi niistä. Taisi tehdä puikoille hyvää päästä välillä uimaan.
Malli: oma perussukka, jossa kirjoneuletta.
Lanka: Drops Fabel, musta ja Opal, punakirjava, 69g
Puikot: nro 2,5 bambut

8 kommenttia:

 1. Hienot ovat nämäkin sukat.
  Pitääkin kokeilla omille bambuille tuota lämmintä vettä, josko nekin suoristuisivat.

  VastaaPoista
 2. Nätit sukat nämäkin.

  Lomalla on mukavaa, vaikka harmittaakin ettei miehen loma sattunut yhtäaikaa. Mutta toisaalta - olen saanut kolme viikkoa nauttia joutenolosta, koska en todellakaan ole tehnyt mitään rästikotihommia. Kanavatöiden pistely on ollut ihan riittävää puuhaa ;) t. Eija

  VastaaPoista
 3. Oikein sievät tuli näistäkin sukista :)
  Täydellisiltä kuullostavat lomapäivänne.
  Meillä varsinainen loma alkaa vasta syyskuun 10.s, jospa silloin onnistuisi pätkä Norjan rannikkoa Hurtigrutenilla. Parina syksynä on olosuhteiden pakosta jouduttu luopumaan tuosta haaveesta.

  Laitanpa heti bambupuikkoni uimaan, yhtään täysin suoraaa ei taida minulta enää löytyäkän ;)

  Oikein rentoa loman jatkoa teille!

  VastaaPoista
 4. Lomalla syntyy näköjään ihania sukkia! Tuo kirjoneulevarsi on todella kaunis ja suloinen :) .

  VastaaPoista
 5. Nämä sukat ovat erityisesti minun mieleeni! Kauniita sukkia kyllä näkyy valmistuvan puikoiltasi hurjaa tahtia. Mukavaa ja rentouttavaa lomaa!

  VastaaPoista
 6. Taas kauniit sukat!

  kiitos vinkistä käyrille bambupuikkoille.

  VastaaPoista
 7. Tyylikkäät kirjoneulesukat. Parhaat mallit ne aina syntyvätkin omasta päästä!

  VastaaPoista
 8. Ihanaa lomailua! Kauniit sukat ja ihana tuo kirjoneule kuvio! Kiitos vinkistä bambupuikoille, noita käyriä puikkoja löytyy täältäkin:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.