maanantai 16. heinäkuuta 2012

Lankamatkaa suunnitteilla

Lankamatkasuunnitelmat Tallinnaan nytkähtivät aavistuksen eteenpäin. Matkaa suunnitellaan tosissaan ja toteutunee syksyllä myöhemmin. Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Meillä on bussi käytössä retkellämme. Kesälle ei saanut enää aikoja, mutta mennään vähän myöhemmin, kun on jälleen aikaa tehdä käsitöitä. Nyt olisikin aika esittää käsityökohteita, minne Tallinnassa tai sen ympäristössä kannattaa mennä käsityötarvikeostoksille. Karnaluks on jo listalla, mutta minne muualle? Laitan asiasta enemmän tietoa heti kun sitä on.

14 kommenttia:

 1. Viron villatehtaalle, jos menette arkipäivän ja bussi on käytössä http://katjunkannoilla.blogspot.fi/2011/10/viron-villatehtaalla.html ja muutoin Kristiinan blogista löytyy Tallinnan kaupat hyvin listattuna http://tiinas.vuodatus.net/blog/category/TALLINNAN+LANKAKAUPAT

  VastaaPoista
 2. No tuollapa olikin hieno luettelo! Näiden lisäksi ehdotan aivan keskustassa olevaa Linen World- pellavakauppaa. Itse käyn siellä aina ja mielellään omalla autolla, että saan tuotua pakkakaupalla pellavaa.

  VastaaPoista
 3. Kyllä Katju on antanut hyvät tiedot lanka- ja käsityökaupista. Jos tiedäisin tarkemmat tiedot lähtöpäivästä, ehkä olisin sitten tulija. Suunnitellaanko viikonlopuksi? Olen itse virolainen ja asunut aiemmin Tallinnassa, niin saan tarvittaessa olla avuksi :)

  VastaaPoista
 4. Lankamatkasta Tallinnaan olen minäkin haaveillut. Ehkäpä, kunhan aikataulu yms. selviää.

  VastaaPoista
 5. Olisin innokas lätemään ..Seija Kaarinasta..Minne laittaisin sähköposti osoitten??

  VastaaPoista
 6. Seija, laita aluksi vaikka minulle: piikupikkuinen(at)gmail.com Laitan sivuille kyllä linkin liikennöitsijän sivuille suoraan matkaan, kun asiasta on enemmän tietoa.

  Matleena: tule mukaan vain, voit pysähtyä matkoillasi meillä.

  Jaanika: mukavaa, jos pääset lähtemään.

  Laitan kaikille tietoa blogiini, kun pääsemme eteenpäin suunnitelmissa. Ajankohtaa, kohteita yms. tietoja.

  VastaaPoista
 7. Minäkin laitoin sähköpostia, kuulostaa NIIN kivalta!

  VastaaPoista
 8. Hei!
  Minäkin olisin halukas lähtemään kunhan ajan tiedän ajoissa. Vuorityöläisenä kun toivevapaat pitää ajoissa anoa.Niin Kaarnaluksin vieressä on kaksi kauppaa varsinkin tien toisellapuolella olevassa pienessä lankakaupassa on hyvin laadukaita lankoja.

  VastaaPoista
 9. Minuakin kiinnostaa kovasti! Varsinkin se villatehdas Tallinnan ulkopuolella kun sinne ei omatoimimatkoilla niin vain mennäkään. Karnaluksia vastapäätä oleva pieni laadukkaiden lankojen kauppa lienee Wool & Woollen. Kunhan hinta ja päivämäärä selviävät, niin tiedän tarkemmin, mutta alustavasti kiinnostaa kovasti.

  VastaaPoista
 10. Muakin kiinnostaisi lähteä. Mistä päin Suomea olis tarkoitus matkaan lähteä?

  VastaaPoista
 11. Matkaan lähdetään Seinäjoen tietämiltä, Pohjanmaalta. Ja sopivilta kohdilta pääsee varmasti matkaan mukaan.

  VastaaPoista
 12. Ajankohdasta riippuen saattaisin hypätä minäkin matkaan mukaan, mutta tosiaan päivä ratkaisee aika tavalla.

  VastaaPoista
 13. Ihan ehdottomasti olisin kiinnostunutlähtemään tähän reissuun. Tampereelta pääsisi varmaankin kyytiin.
  Valitettavasti vain tämäntapaisiin suunnitelmiin tulee minulle yleensä jokin este, mutta mielelläni tekisin ainakin vironvilla diilaus sopimuksen jos joku olisi halukas välikädeksi.

  VastaaPoista
 14. Hei Minäkin olisin kiinnostunut kunhan vain ajankohta selviää. Laitan viestiä tulemaan.-))

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.