keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Veljesten järjestelyä

Kun hullutuksissa tuli kaikki paksuista langoista tehdyt sukat valmiiksi tuli aika päivittää 7 veljesvarastoni. Tältä se näytti hullutuksiin ryhdyttäessä.
Ja pikkukerien varasto oli tämmöinen. Tein tästä tosin ensin yhdet lapaset, mutta ei niihin paljon mennyt. Hullutustöissähän olen käyttänyt mahdollisimman paljon langanloppuja, jämäkeriä, vajaita keriä. Miten sen haluaakin sanoa. No, saattaakseni varastoni ajantasalla oli paras ottaa pari jälkeen kuvaa.
Hullutuksen jälkeen isojen kerien varasto näyttää tältä. Siihen on tullut yksi uusi kirpparilöytö lisää, mutta muuten varastoni on vajennut huomattavasti.
Ja sitten ne pikkukerät. Ne ovat vähentyneet huomattavasti ja samalla myös pienentyneet. Muutamia uusiakin on tullut mukaan jääden isoista keristä, mutta ei paljon.

Olen tähän asti pitänyt kommentoinnin ilman sanavahvistusta, mutta viime viikon aikana on tullut sen verran paljon roskapostia, joten laitoin sen joksikin aikaa päälle.

4 kommenttia:

 1. Ihania ennen ja jälkeen -kuvia. Näistä tulee vielä monet iloisenkirjavat sukat tai vanttuut. t. Eija

  VastaaPoista
 2. Kateellisena katselee tuota liilaa ja sinistä kolmiväristä lankaa. Tykkäsin siitä todella paljon ja en tietenkään älynnyt hamstrata sitä silloin. Nyt harmittaa, koska tuosta sinisestä olisi kiva tehdä esimerkiksi villatakki.
  Pitää toivoa että tulee uudelleen tuotantoon edes joksikin kaudeksi...

  Niin ja paljon olet saanut vajutettua keriä. Minulla on samankaltainen ajatus tuon KyJyn kanssa eli uutta lankaa en siihen hanki ollenkaan.

  VastaaPoista
 3. Mukavasti ovat vähentyneet :)
  odottelen mielenkiinnolla mitä kaikkea teet pienillä lankakerillä...

  VastaaPoista
 4. Tällaiset katsaukset konkretisoivat jotenkin ihan uudella tasolla sen, miten ahkerana onkaa tullut neulottua. Valmiit työt tulee usein esiteltyä yksittäin ja sitten ne jo karkaavat maailmalle. Lankavuoret saa kuitenkin vielä kuvattua yhdessä koossa jälkeenpäinkin. Vaikuttavaa! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.