sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Matkan ohjelmaa


Tässä vielä ohjelmasta matkallamme. Mukaan mahtuu, ilmoittautukaa suoraan liikennöitsijälle. Täällä voit käydä jo tekemässä listaa, mitä Karnaluksista pitää tarkemmin katsoa tai mitä ostat. Listan teko etukäteen helpottaa, sillä lankojen määrä yllättää.

Kädentaitajien matka Tallinnaan Karnaluks-tukkuun ja Raasikun Villatehtaalle 28-30.9.2012

Matkalle ovat tervettulleita myös käsityöttömät :)


Alustava matkaohjelma:

pe 28.9
Lähtö aamuvarhaisella Kyrönmaalta. Reitti kulkee Seinäjoelle- Jalasjärvelle- Tampereelle ja Helsingissä satamassa olemme 10.30. Viking XPRS lähtee klo 11.30 ja Tallinnassa olemme klo 14.00.
Matka jatkuu 40 km:n päähän Raasikuun Villatehtaalle, jossa on tarjolla villaa moneen tarpeeseen: huovutukseen, kudontaan, neuleisiin, askarteluun…
Illansuussa majoitutaan Viru- hotelliin. Iltaa voi viettää käymällä syömässä ja shoppailemassa esim. Viru- hotellin alakerroksissa tai kaupungilla. Iltaa voi jatkaa yhdessä hotellilla vaikkapa  neulekahvilassa, jonka lankamatkavastaavamme Paula on luvannut sinne perustaa.

la 29.9
Aamupalan jälkeen suunnataan bussilla Karnaluks- tukkuun ja sen lähistöllä oleviin alan liikkeisiin sen mukaan, kuinka ehditään. (Karnaluksiin pitää muistaa varata käteistä, siellä eivät kortit käy).
Käydään ”Viinarannassa” tuliaisostoksilla ja sen jälkeen on omatahtista aikaa käydä syömässä ja shoppailemassa vaikka Vanhassa kaupungissa .
Illalla taas neulekahvilaa, karaokea, tanssia hotellilla tai kuka missäkin viihtyy.

su 30.9
Aamupalan jälkeen bussiin ja satamaan, josta Tallink Shuttle kiidättää meidät Suomen kamaralle klo 10.30-12.30.
Kotimatka Pohjanmaalle alkaa samaa reittiä.

Matkan hinta alkaen  230 eur/hlö.

Sisältää matkat, majoituksen Viru-hotellissa 2hh  2 yötä, aamiaiset hotellissa, kuljetukset ja ohjatut kierrokset kohteisiin.
Tervetuloa matkalle käsitöiden tekijöiden aarreaittoihin!


Poimimme matkalle mielivät kyytiin myös matkan varrelta!


6 kommenttia:

 1. Antoisaa matkaa!
  Olisin osallistunut, mutta on jo kaksi omaa matkaa tälle syksylle, joten ei mopolla mahottomia.

  VastaaPoista
 2. Pakko kommentoida noita kuvassa näkyviä sormikkaita. Ovat todella kauniita! Minulle niitä tarjosi myyntiin mies, joka rouva kotona Saarenmaalla käsin kirjailee sekä sukkia että sormikkaita. Olisin ehkä ottanutkin, mutta kun sormikas on "made in China". Tietysti hinta nousisi pilviin (nyt hinta jälleenmyyjälle 20 €), jos vielä sormikaskin olisi käsin neulottu, mutta olisipa ollut edes villaa, mutta kun oli 100% acryl.

  VastaaPoista
 3. Sormikkaista otin lähinnä idean itselleni, että näinkin kauniisti voi käsineitä koristella.

  VastaaPoista
 4. Harmi en pääse mukaan. Kolmen vapaan saanti tuohon aikaan ei onnistunut.

  VastaaPoista
 5. Jahas. Tää onkin tällainen pidempi retki, mun retket on vain päivän mittaisia ja tietysti myös paljon edullisempia - jää rahaa enemmän ostoksiin. Kiva matka teillä tulossa - mukavaa reissua.

  VastaaPoista
 6. Täältä asti kun lähtee, ei kovin nopealla reissulla selviä. Menee niin paljon aikaa Suomen puolella reissaamiseen. Toisaalta, on aikaa todella kierrellä Tallinnassa, kun sinne asti on päässyt.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.