lauantai 6. lokakuuta 2012

Kiitos onnitteluista!

Suuret kiitokset kaikille onnittelijoille! Ja äänestäjille! Jollei sukkien ohjetta julkaista lehdessä, kirjoitan sen sitten tänne. Olen saanut paljon sähköposteja kommenttien lisäksi, joissa minua on huomioitu sijoittumisesta sukkakisassa. Lämpimät kiitokset näin kaikille yhteisesti!

Tänään kävin ystävättären kanssa Seinäjoella käsityömessuilla ja siellä huomioiminen jatkui. Messuilta lähti mukaan lähinnä silmukkamerkkitarvikkeita sekä yksi neuleohje. Moni esittelijä oli vanhalla tutulla paikallaan eikä oikein mitään hirmu mielenkiintoista tarjottavaa. Esillä oli myös maakuntalapasia, joista toivomme heidän tekevän ohjekirjasen. Jotenkin ei tuntunut järkevältä ostaa kaikkiin tekemispakettia vaan ihan ohjekirjanen olisi hyvä ja mukava idea niihin. Nyt kun mallit on kerta kerätty talteen. Ostaisin varmasti sellaisen vihkosen tai kirjan jos vain saisivat sen aikaiseksi. Varmasti moni muukin, vaikkei kaikkia lapasia aikoisikkaan tehdä. Joitakin kuntalapasiakin oli jo talletettuna. Sopisivat hyvin samaan sarjaan.
Kotona olen edelleen jatkanut näiden Strawberry Victorian -kämmekkäiden parissa. Tällä kertaa työkaverini tilasi itselleen ruskeasävyiset kämmekkäät. Katsotaanpa käykö nämä vai etsinkö jonkun yksivärisen mallin. Pitsikuviosta hän ei välittänyt.

Malli: Strawberry Victorian, by Mylly Jane Wic (Ravelry)
Lanka: TummanruskeaTeeTee Pallas ja beessi Novita nalle, 50 g.
Puikot: 2.5 bambuiset ja 2,75 ruusupuiset sukkapuikot

Tässä vielä koko kolmikko. Tällä mallilla on kiva tehdä ja näitä syntyy. Mallia ei opi ulkoa, joten koko ajan tapahtuu jotain, ei pääse kyllästymään. Nyt puikoille kyllä sujahtaa välillä jotain muutakin. Tyttärien toivelistalla on vähän isompaakin vaatetta ja yksi huivi odottaisi. Sukkasatoonkin vielä ehtisi tehdä muutamat sukat.

9 kommenttia:

 1. Nämä on vaan niin kauniit!! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea vielä minunkin puolestani ! Hienot sukat ja kauniita ovat nämä kämmekkäätkin. t. Eija

  VastaaPoista
 3. Ihania kämmekkäitä!
  Täällä myös ostettaisiin maakuntalapasvihkonen viivana, jos sellainen olisi myynnissä!

  VastaaPoista
 4. - Kiitos vaan onnittelukiitoksista!!! Olet onnittelut kyllä ansainnut!!
  Kyllä "ne" julkaisee sinun ohjeesi, eikä sun ainakaan meikää varten tarvitse sitä ohjetta julkaista. (hih, hih, hih, vitsi, vitsi, vitsi)
  Siinä ohjekirjasessa olisi kyllä idistä, olishan sitä mukava kyynelkarpalo pikku silmukassa katsella.
  - Meillä on ensi viikonloppuna messut. Samat jutut sielläkin varmaan on ja samassa järjestyksessäkin, mutta pitää sinne mennä.
  <3:llä,
  -t-

  VastaaPoista
 5. Uskomattoman ihania kämmekkäitä!

  VastaaPoista
 6. Täältäkin paljon onnea! Heti myös minä kävin sinun sukkiasi äänestämässä, ovat kyllä niin kauniita! Samoin nämä kämmekkäät:)

  VastaaPoista
 7. Onnittelut minunkin puolestani ja olit tehnyt hienot taideteokset. Toivottavasti julkaisevat ohjeesi ja kiitoksia ihastuttavasta,ilahduttavasta ja innostavasta blogistasi.
  Aurinkoista syksyä

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.