perjantai 19. lokakuuta 2012

Mökillä luettavaa

Syyslomaviikon lopuksi miehenikin sai muutaman vapaapäivän ja ajelimme mökille viettämään pitkää viikonloppua. Minä olen ollut vapaalla koko viikon ja siksi on tullut vähän enemmän valmista neulerintamalla.  Olen saanut toteuttaa omaa päiväjärjestystä ja se on pitänyt sisällään paljon neulomista tai muuta käsityöaiheista. Tullessa veimme pienen yllätyksen Oulun liepeille ja taisimme onnistua täysin yllätyksen tekemisessä. Ainakin minusta tuntuu siltä saamieni viestien perusteella.

Matkaneuleeksi minulle näytti valikoituvan vain ja ainoastaan valkoisia neuleita. Enkelilapaset jäivät kiltisti kotiin, mutta yksi keskeneräinen tunika sai matkan aikana lisäpituutta kerällisen verran, yksi pitsihuivi myös pituutta useamman sentin ja täällä mökillä on tullut tehtyä jälleen pieniä sukkia ja tumppuja. Kaikille neuleille yhteistä valkoinen lanka, vaikka kaikissa onkin erimerkkinen.

Tänään kauppareisulla sain vielä Novitan uuden lehdenkin. Oma nimi oli siellä ja pitihän se ostaa. Muutaman mallinkin kyllä löydin sellaisen, jonka voisi toteuttaa. Odotankin jo kovasti, milloin heillä on postikuluton päivä voidakseni lunastaa saamani lahjakortin.

Löydin muuten jälleen yhden kirkkorasamallin.Yhdethän olen jo toteuttanut. Jos tiedät paikkakunnallasi olevan omat kirkkorasat tai paikkukuntalapaset, laittaisitko minulle ohjeen tulemaan. Ottaisin kovin mielelläni ohjeita vastaan. Sähköpostini on tuossa profiilikuvan alla.

4 kommenttia:

 1. Jos olisin ollut kotona, olisitte onnistuneet täysin, hipasustahan ei oteta. Mieskin vielä eilen tutki sitä ja ihmetteli, niitä keltaisia neliöitä, että miten ne ovat noin "sattuneet". Yritin selvittää, että ei se varmaankaan mikään sattuma ole.
  Niitä sankoja hän kans ihmetteli ja siunaili.
  - Että halauksia vaan tekijälle ja sinulle meiltä molemmilta!
  -t-

  VastaaPoista
 2. kiitos!
  ja mukavaa viikonloppua mökillä, kirpeä pakkasaamu sarastaa, näyttäisi tulevan hyvä päivä!

  VastaaPoista
 3. Bongasin blogisi novitasta. Täältähän löytyykin kaikkea ihanaa. Ihania neuleita olet tehnyt.

  VastaaPoista
 4. Pitääpä käydä kirjastossa lukemassa mitä ovat sinusta kirjoittaneet :) t. Eija

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.