tiistai 27. marraskuuta 2012

Uudestaan ja uudestaan


PB273938
 
Tulossa tuttu malli, mutta uudessa muodossa. Ensin yhden illan kokeilin toisella langalla, mutta totesin uuden Nallen olevan siihen vanhaan nähden aivan mahdottoman muovista, joten purkasin. Tuntui, etten siitä tehtyjä sukkia uskalla toisella luovuttaa. Miten kestää käyttöä. Sitten kokeilin toista mallia ja toista lankaa. Jälleen päätyi jonkun 10 cm jälkeen purkuun koko alku. Seuraavaksi pengoin jälleen lankavarastojani. Löytyi paksumpaa sukkalankaa, josta sitten olen päässyt jo näin pitkälle tänä iltana.

PB273933 Kyllähän sitä tekee jos on malli, mutta kun soveltaa, niin joutuu laskemaan ja purkamaan ja taas laskemaan. Mutta ehkä tässä nyt olisi tulossa joku versio tästä ajatuksestani. Jos jotain olen syksyn mittaan oppinut, niin sen, miten otetaan uudestaan ja jälleen uudestaan. Ei luovuteta, vaan puretaan ja aloitetaan alusta - uudestaan. Ehkä sillä lailla saa jälleen kehiteltyä jotain uutta tai edes muovattua vanhasta tutusta jotain muuta, käyttökelpoista ideaa.

10 kommenttia:

 1. Niinku teletapit - uudestaan, uudestaan ;) t. Eija

  VastaaPoista
 2. Kaunista on tulossa! Mulla kanssa tollanen teletappiprojekti menossa, neulon kaverille hattivatti lapasia ja ensin oli liian isot, ja nyt jatkuvasti hyppää väärälle riville... ihan nolottaa, toinen jo hanskojaan kovin odottelee.

  Sukista tulee kyllä ihanat. Jään odotteleen kuvaa valmiista.

  VastaaPoista
 3. Tuttua tuo uudestaan ja uudestaan. Mitä oliskaan saanut aikaiseksi ilman purkaamisia!?

  VastaaPoista
 4. Niin kauniit on tulossa ja hurjaa vauhtia täällä muutenkin valmistuu toinen toistaan upeampia töitä:)

  VastaaPoista
 5. Kaunista on tulossa,itse teen vaan tavallisia sukkia ja tossukoita.Olis kiva joskus kokeilla muutakin.Aikoinaan olen tehnyt paljonkin palmikkopaitoja.

  VastaaPoista
 6. Sulle olis mun blogissa haaste, jos vaan jaksat tarttua siihen :D

  VastaaPoista
 7. hih, mä arvasin että ne ovat R:lle

  :-)) Varmasti todella kaunis lopptulos

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.