keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Ihanaa postia

Tänään, mainosten ja laskun kaverina postilaatikossa oli ihana ruusukirje. Niin, siis ihan oikea kirje. Niitäpä ei taida enää kovin usein laatikkooni kolahtaa tavallisen postin mukana. Kirjeestä löytyi sisältä kaksi pienempää kirjettä, joista toinen oli osoitettu minulle ja toinen äidilleni. Äitini oman toimitan myöhemmin eteenpäin, mutta omani avasin jo. Siellä oli kaunis kiitoskortti sekä magneetti. Halauksia sinulle Taina! Kiitos piristyksestä tähän päivään! Koppa on ollut ilmeisen mieluinen.
Ääni on edelleen kateissa. Kähisee ja jos pitää puhua, niin kyllä katoaa. Eilinen ilta oli hyvin mielenkiintoinen, kun seurasin ammattikuvaajaa työssään. Samanlaista oikean kuvakulman hakua se on kuin omienkin kuvien ottaminen. Paitsi hänellä oli paljon parempi kalusto. Marraskuun alkuni on ollut todella erilainen, mielenkiintoinen ja tuloksiakin varmaan nähdään myöhemmin, jos asiat menevät kuten on suunniteltu. Olen minä vähän kutonutkin kaiken jännityksen ja sairastamisen lomassa.

2 kommenttia:

  1. Enpä muista milloin olisin saanut oikean kirjeen, saati postikortin. Olisipa sellainen ihana yllätys. Magneetissa ajatus, joka pitää todella paikkaansa. t. Eija

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.