sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Tampereen kädentaitomessuilla

Aamulla lähdettiin kuuden maissa ajamaan Tampereelle ja kohti Kädentaitomessuja. Onneksi olimme ajoissa liikkeellä. Muutaman minuutin saimme odotella ovien avautumista, mutta sitten oli ihanan rauhallista ja tilavaa kierrellä osastoilla. Saimme kierrettyä melkein koko A-hallin ennen kuin rupesi olemaan niin paljon väkeä että eteneminen hidastui. Mukaan tuli kaikkea pientä, nappeja, mitta ja avaimenperät tuliaisiksi tytöille.
Tätä mainiota lapaslankaa sain viimeiset punaiset, valkoista ja harmaata, jota minulla ei aikaisemmin ole ollutkaan. Pallaksessahan ei kovin laaja värien kirjo ole, mutta lanka on aivan ihanan lämmintä lapasissa ja villasukissa.
C-hallista Kujeen osastolta tarttui mukaan Cascaden ruskea vyyhti. Hallissa rupesi jo tuntumaan väenpaljous ja kiertäminen hidastui huomattavasti.
Villa Ellulla oli kämmekkäät, joiden ohje ja lankaa kahteen pariin. Lanka tuntui miellyttävän lämpimältä kädessä. Kokeilin yhtä paria kämmekkäitä ja miellyttävät olivat. Tavattiinhan siellä tuttu lankakauppiaskin sekä nähtiin monta blogistaniasta tuttua. Näin myös omat sukkani sukkamestarikilpailusukkien joukossa. Paljon oli tullut kauniita kirjoneulesukkia siihen kilpailuun.
Paluumatkalla käytiin opiskelijan kanssa syömässä sekä poikettiin Lielahdessa, Lankamaailmassa. Valitettavasti kauppa oli vähentänyt lankavalikoimaansa ja tilalle oli tullut villatakkeja, -paitoja ja -huiveja. Hieman pettynyt olin moiseen järjestelyyn. Kolmannes myymälästä oli näitä vaatteita. Langoissa ei myöskään ollut kovin kummoisia tarjouksia. Olisihan ollut ihan mahdollista, että messuviikonloppuna olisivat laittaneet jonkun kivan houkutuksen saadakseen kävijöitä poikkeamaan. Kaiken kaikkiaan kuitenkin onnistunut reissu käsityömessuille.

8 kommenttia:

 1. Sullakin on ihan komea saalis messuilta!

  VastaaPoista
 2. Siellä oltiin siis molemmat ja ehkäpä tavattiinkin, tietämättämme :)

  VastaaPoista
 3. Samassa nappilaarissa olet käynyt tonkimassa kuin minäkin :-)

  VastaaPoista
 4. Minäkin kävin, tosin jo perjantaina.

  VastaaPoista
 5. Mukavia ostoksia. Harmi, että Tampere on niiiin kaukana... t. Eija

  VastaaPoista
 6. Mekin kävimme messuilla! Ja käteen tarttui jopa samanlaisia ostoksia! :)

  Mukavaa viikkoa!
  inari

  VastaaPoista
 7. On siinä lankoja odottamassa mitä niistä tulee.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.