sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Kiemurakukkaset hehkuu

Suunnittelin tekeväni tuttavalle lapaset ja yllättää hänet. Malliksi valitsin jo jonkin aikaa työjonossa olleen Kiemurakukkaset. Kauniithan niistä tuli, paitsi nämä eivät ole tuttavani käden malliset. Malli jo sinänsä näytti hiemen lyhyeltä ja sitä se tosiaan oli. Uudet on suunnitelmissa, mutta lisään kerroksia ranteen ja kuvion väliin sekä tipautan peukaloa alemmas, on hieman korkealla suhteessa muuhun lapaseen. Näin saan sormille lisää tilaa ja peukun oikeaan kohtaan suhteessa muuhun lapaseen. Malli oli ihan kiva neuloa ja valmistui tosi nopeasti. Perjantaina illalla aloitin myöhään ja lauantaina sain molemmat valmiiksi ilman pitkään neulomisrupeamaa. Värivalintani punainen ja oranssi suorastaan hehkuvat, mutta otappa niistä kunnon kuva! Luonnossa nämä ovat vielä kauniimmat.
Malli: Kiemurakukkaset, Villapallo (Ravelryssä myös)
Lanka: Filona villalanka (punainen) ja 7 veljestä (oranssi) 80 g
Puikot: KnitPro 3 ja 3,25

12 kommenttia:

 1. Kyllä on kauniit! Itsekin yrittelin taas kerran vaatimatonta kirjoneuletta, mutta heti alkuun muistin, mitä varten en niitä tykkää tehdä. Jo kaksikin lankaa saan ihan solmuun, eikä kuvioista tule kauniit; joko lanka on liian kireällä tai sitten liian löysällä. Enkä jaksa harjoitella. Teen siis vaan raitoja.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kuvio ja kauniit värit. Samoin kuva on minusta onnistunut - itse olen tuskaillut sukkasadon kuvien kanssa, mutta kun ei osaa kuvata niin ei osaa...

  VastaaPoista
 3. Sinun blogistasi kyllä bongaa aina mielettömän ihania malleja!! Varsinkin näitä kirjoneulelapasmalleja. :) Aivan ihanat kiemuralapaset nämäkin -varsinkin värinsä puolesta todella upeat ja säihkyvät! Täytyy laittaa queueen ravelryssä tämä ohje... ;)

  VastaaPoista
 4. Kauniita lapasia monessa postauksessa.

  VastaaPoista
 5. Aivan upeat, tiedän heti minkälaisista langoista laitan nuo omalle työlistalleni!

  VastaaPoista
 6. Ihanat kerrassaan.

  Ihanaa päivää sinulle

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.