keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Helteillä kudottua

Kesän lämpötila huitelee ennätyksissä, mutta siitä huolimatta valmistuu villaista. Toivottavasti nämä varastoivat nyt hyvin kesän lämpöä itseensä ja luovuttavat sitä sitten syksyllä lämmittääkseen. Jostain syystä minulla on tapana tehdä aina muutama samanlainen, tämä taisi olla jo viides kämmekäspari tällä mallilla, kaikki ovat olleet vain eri väriyhdistelmiä. Malli on kuitenkin kiva tehdä ja valmistuvat nopeasti, kunhan vain olisi aikaa aina neuloa.

Malli: Strawberry Viktorian by Molly Jane Wick (ilmaismalli Ravelryssä)
Lanka: Lane Cervinia Nordig, viininpunainen ja valkoinen, 58 g.
Puikot: Nro 2,75 resoreissa, 3 kirjoneuleessa.
Lankavarastoni kasvoi jälleen. Tällä kertaa kolmella Usva -kerällä. Heinäkuu taisikin olla hyödyllinen kuukausi seurata lankavaraston kasvua, kun on alennusmyyntejä siellä ja täällä. Keriä pyörii kotiin todella huomaamattomasti alekoreista. Mutta näillä langanhinnoilla on kyllä ostettava silloin kun edullisesti saa, ainakin näillä lankamäärillä, mitä minäkin vuodessa kulutan. Ja kuka voi vastustaa lanka-aleja? Varsinkaan Sulo Vileen?

3 kommenttia:

 1. Ihanat kämmekkäät ja varmasti lämmittävät kylmillä ilmoilla.
  Tuo Usva lanka on todella kaunista. Pelottaa ihan syksyn uudet lankakartat. Silloin sisäinen hamsterini aina herää.

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat kämmekkäät. Ihana ajatus, että ne talvella luovuttavat tätä kesän lämpöä.

  VastaaPoista
 3. juu kyllä on lankojen hinnat pompanneet aikamoisiin lukemiin ihan tässä parin vuoden aikana. miustaki alekorit on ihan parhautta ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.