maanantai 7. heinäkuuta 2014

Lankatarkkailua

Seinäjoen sairaalan neulekeräykseen saapui postissa 15 paria junasukkia aivan toiselta puolen Suomea, Juukasta. Mukava saada tämmöistä postia. Kassini pohjalla on jo odottamassa mukavasti myssyjä ja sukkia tuliaisiksi seuraavalle vierailulleni sairaalaan. Sain myös sähköpostia, että lisää sukkia on tulossa.
Itsekkin sain kudottua yhdet pikkuiset, punaiset junasukat. Ja se punaisen värin kuvaaminen tuntuukin olevan aivan mahdotonta. Näistä kahdesta jämäkerästä jäi jäljelle vain nuo pikkuruiset pallerot lankaa, niin tyynni ne upposivat näihin sukkiin. Tavoilleni uskollisena ei lankaa jäänyt turhan isoja keriä. Mikä mainio tapa saada keränloput hyötykäyttöön. Lankaa näihin sukkiin upposi 32 g. Vähästä ne tulee.
Ja ettei ne jämät loppuisi vaan kesken, hankin tässä nuo kuvassa etualalla olevat Bambino -keränloput. Uutta vauvalankaa uusia sukkia varten. Ja lisää lankaa kotiutui myös alennuslaatikoista. Pikkusiskon ja Ipanan poistovärejä. Pitäneekin jälleen ruveta pitämään tarkempaa kirjaa tästä kotiin kulkeutuvasta langasta, sitä kertyy niin salakavalasti. Tuohon Pikkusiskoon olen tykästynyt. Minusta se on mukava lanka kutoa. Saattaa tuntua karhealta, mutta kostutuksen jälkeen ihanan pehmeä.

2 kommenttia:

  1. Kyllä olettekin eri puolilla ahkeroineet. Syvä kumarrus tekijöille.

    VastaaPoista
  2. Uskomattoman ahkera lankojen kuluttaja olet.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.