tiistai 29. heinäkuuta 2014

Viileät sisätilat

Onneksi on ilmastoitu auto näillä helteillä. Kesälomani kelit ovat vähän turhankin kuumat. Sisällä, viilennetyissä huoneissa on kiva olla, mutta ulkoilma on aika raskasta, kun en lämpimästä välitä. Olen enemmänkin talvi-ihminen ja tämä kuumuus ei ole laisinkaan minulle. Kesälomareissulla kuitenkin tuli jonkin verran jälleen lisättyä lankavarastoa helteistä huolimatta. Taitoshopissa Tampereella oli mukavia alekoreja, joista neljä vyyhtiä shaalilankaa ja Karnaluksista sitten 10 kerää Zimba Top -lankaa. Jälleen kasvoi heinäkuun saalis useammalla kerällä.
Mutta palataanpa tähän kuvaan. Ensimmäinen heinäkuun lankakuva, josta olen tehnyt jo kuusi paria junasukkia Seinäjoen sairaalan keräykseen. Jäljellä tästä kuvasta on enää nuo Pikkusiskot, muista keristä on pikkuiset keränpallerot muistona vain.
Tässä näitä valmiita tuotoksia. Kaikissa neljässä sukkaparissa on lankana Novitan Bambino. Vaaleanpunaisissa Lanett-kerän loppua jatkamassa, että langanloppu piisasi. Punaisiin sukkiin meni 24 g ja 25 g lankaa, vaaleanpunaisiin 26 g ja mintunvihreisiin 24 g. Yhteensä siis 99 g lankaa.
Eilen posti toi minulla nämä 10 paria junasukkia lahjoituksena Seinäjoen vauvoille. Suuret kiitokset kutojille. Kohta on jälleen aika pistäytyä sairaalassa viemässä sukat jaettaviksi.

1 kommentti:

  1. Onpa taas nättejä sukkia. Ja lankavarastokin on näköjään hieman täydentynyt ;)
    t. Eija (edelleen näin nimettömänä)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.