keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Eikö se ikinä lopeta

Näitä sukkia ei ollutkaan vielä kaikilla. Lisää pitsipolvareita, väri on tällä kertaa valkoinen. Puikoille sukat pääsivät sunnuntaina. Tiistaina päättelin langanpäät illalla ja tänä aamuna laitoin postin kuljetettavaksi. Nämä sukat veivät neulotut grammat tänä vuonna yli ensimmäisen kilon.
Malli on kaunis ja muutama kerä varastoistani jälleen neulottua pois. Tämä Zimba Top on ollut hyvä lanka tähän malliin Maijan rinnalla. Molemmista olen jo aika monet kutonut. Kaunis ja herkkä malli vetoaa ja kiitosta on tullut sukkien saajilta. Ovat kuulemma saaneet ihastusta osakseen sukkia pitäessä. Zimbaa taitaa olla enää yksiin valkoisiin sukkiin jäljellä varastoissani, jollei kätköistä löydy yllätyspussia. Hassu asettelu kuvissa johtuu lyhyistä sukkaplokeista, ei riitä mitta lapaan eikä sääreen.

Malli: Novitan sukkalehti, Minna Metsänen, koko 39-40 valkoiset
Lanka: Schoeller & Stahl Zimba Top, 155 g.
Puikot: KnitPro koivuiset 2,5

8 kommenttia:

 1. Kauneimmat sukat, mitä koskaan olen nähnyt, taitava olet!

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti se ei ikinä lopeta!
  Tätä mallia vaan tulee aina ihasteltua, vaikkei välttämättä mitään uutta sanottavaa olekaan. Aina kumminkin tulee huokaistua, että kyllä se vaan on ihana.

  VastaaPoista
 3. Kylläpä olet nopea neuloja. Superäkkiä valmistuivat pitkät sukat!

  VastaaPoista
 4. On kyllä järkyttävän kauniit sukat! Minulle on iskenyt joku sukkabuumi vasta nyt, yleensä se iskee jo syksyllä. Ihailen niin tuollaisia pitkävartisia ja pitsisiä sukkia! Ja kyllä varmasti lahjansaajat ovat tyytyväisiä! Älä vaan lopeta niiden neulomista!!!

  VastaaPoista
 5. Tämä on kyllä todella kaunis malli ja sukkelaan olet taas neulonut!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.