tiistai 13. tammikuuta 2015

Fazerin sinistä

Kudoin vuosi sitten naapurustossa asuvalle ystävälle sukat Dropsin Fabel Printistä. Hänestä ne näyttivät aivan Fazerin sinisen värisiltä, joten sukat saivat nimekseen Fazerin siniset. Joulun alla sain pyynnön uusista sukista, sillä edellisest oli tullut pidettyä vuoden mittaan siihen kuntoon, että tarvitaan jo uudet toimittamaan edellisten virkaa. Lankaa hankittiin lankakaupparetkellä joulun alla ja nyt ne kerät on suurimmaksi osaksi kulutettu pois.

Joulun alla en vain ehtinyt vielä näitä kutoa, mutta nyt tuli sitten näiden vuoro. Valmistuivat viime viikonloppuna. Välillä on rentouttavaa kutoa ihan tavallisia sukkia, joissa saa vain antaa silmukoiden soljua ilman suurempia miettimisiä. Näissä tosin mittailin työn edetessä kovasti tyttäreni sukkaan, että saisin oikean kokoisen. Alan pikkuhiljaa oppia, että myös vihkoon laitetut neulemuistiinpanot olisivat hyvinkin tarpeelliset hieman tarkempina varsinkin nyt, kun tyttäret on poissa kotoa.
Malli: Kardemumman perussukka ohuille langoille, koko 37-38, 60 s.
Lanka: Drops Fabel Print, väri 671, 62 g.
Puikot: KnitPro koivupuiset nro 2,5

6 kommenttia:

  1. Tämä lanka on kyllä ihanan värinen!

    VastaaPoista
  2. Tykkään näistä sukista ja minun ei kannata hankkia samanlaista väriä muuten minun tekisi mieli Fazerin suklaata tai sitä karkkipussia, missä on näitä karkkeja (Tosca, kisskiss yms)

    VastaaPoista
  3. Kauniit sukat ja osuva nimi niillä! =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.