tiistai 7. helmikuuta 2012

Käsityöt - ihana keino rentoutua

Olen tehnyt nyt niin paljon korttien leikkaamista töihin, etten ole ehtinyt neulomaan tavallista määrää. Hieman harmittaa, sillä neulominen on minulle se palautumiskeino töistä ja tänään sitten pakkasin loput kortit laatikkoon ja vien ne pois. Korteista on nyt leikattu ne, joita tehdään kesäksi. Voin siis hyvällä omallatunnolla palata jälleen käsitöiden pariin. Käsityöpöydälläni onkin nyt tulollaan sukkaa Järbon langasta, joka on minulle uusi tuttavauus. Eikä lainkaa hullumpi tuttavuus. Ja töitä tuntuu nykyisin olevan useampi kesken jatkuvasti. Opinko kesäyönhullutuksesta jotain, vai jäikö vain paha tapa? Nytkin on toinen työ kesken eli jonkinlainen kehitelmä toisesta Delanon sinisestä lankakerästä, joka on hieman vajaa, kun jouduin ottamaan siitä Annikseen muutaman kerroksen verran. Katsotaan, mitä siitä kehittyy.

9 kommenttia:

 1. Ihan sama miulla, käsityöt on sitä parasta rentoutumista!! Illat meinaa venähtää aina turhan myöhäsiksi, kun ei malta mennä nukkumaan vaan katsoo telkkaria ja neuloo.Se on samalla sitä omaa aikaa. Mukavaa ja rentouttavaa tiistai-iltaa! :)

  VastaaPoista
 2. Kauniin väriset sukat tulossa! Kyllä kiireenkin keskellä pieni annos käsitöitä on aina paikallaan.

  VastaaPoista
 3. Lanka näyttää kovin kauniilta. Olen neulonut tuosta langasta (eri väristä) ja lanka oli hyvää pehmeää ja mukavaa kaikin puolin. Itselläni vaan ei ole noita sukkia, en siis tiedä miten käyttäytyvät käytössä.

  VastaaPoista
 4. Pitkästä aikaa tulin täällä käymään. Niin paljon kaunista on valmistunut, korttien leikkaamisesta huolimatta.
  Järbosta olen parit sukat neulonut ja se oli ihan kiva lanka. Ja ilmeisesti kestäväkin koska kuulin sukkien siirtyneen seuraavalle käyttäjälle.
  Herrrrrkullinen kuva Anniksesta.

  VastaaPoista
 5. Kaunista tuo sukkalanka, sellaista lempeän väristä :)

  Käsityöt ovat kyllä ihan parasta♥

  Pätkän sukkaa kun on kutonut, on kuin olisi viettänyt virkistävän meditaatiohetken.
  Ne hetket kyllä tahtovat venyä vähän pidemmiksikin, kun millään ei malta lopettaa.....
  Keväällä sitten käsityöt jäävät vähemmälle, kun työ taimitarhalla kutsuu ja omallakin pihalla riittää puuhaa :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan väristä sukkalankaa. Oikein herkkua. Nam!

  VastaaPoista
 7. Kivan näköistä lankaa!mistä olet Järbota hankkinut?siksi kyselen,kun itse sellaisella alueella asustan,että oikeastaan vaan netin kautta tilaamalla pystyy muita merkkejä hankkimaan kuin novitan lankoja. t.nenna

  VastaaPoista
 8. Järbota ostin syyslomavisiitillämme Soukan Menitasta. Nythän on Oulussa myös Menita ja heillä näytti olevan kanssa. Lisäksi näin mainoksen uudesta lankakaupasta tässä ihan kotinurkilla eli läheisessä kaupungissa, Seinäjoella. Siellä taisi olla kanssa. Jollet muuten saa, niin eiköhän posti kulje.

  VastaaPoista
 9. Olipas kaunis Annis huivi!!

  Nappasin sulta sytömyssyn ohjeen!! Kiitos!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.