torstai 16. helmikuuta 2012

Rimpautus kaverille

Valmistuu se, kun aina pätkän tekee silloin tällöin. Jollain kerralla on se viimeinen pätkä edessä ja kohta ohi. Tätä myssyä on tehty aina silloin, kun on aikaa liiennyt. Useamman päivän ollut kesken, mutta nyt se sitten yllättäen valmistui. Tummansininen pikkukerä tuli jaettua aika hyvin, osa päälaelle ja osa koristeisiin. Samoin tuo beessi. Pienetkin kerät uppoaa hyvin näihin myssyihin ja niiden yksityiskohtiin. Painoa tällä myssyllä 60g.
Käväisimme ystävättären kanssa Minimanin hulluilla päivillä lähikaupungissa hankkimassa jotain aivan muuta, mutta lankaosastokin kierrettiin. Kaupungissa on kaksi Minimania. Toisessa Novitan Rose Mohair maksoi 2,50€/kerä ja toisessa 10 euroa /10 kerää. Arvatkaapa kummasta lankaa hamstrasimme kolmannelle osapuolelle, jonka yllätimme puhelinsoitolla, että kelpaisiko. Myös Puro oli alennuksessa. Neljä kerää maksoi 5 euroa. Yllättäviä löytöjä.

5 kommenttia:

 1. Huimia lankalöytöjä! Tekemisen ilon lisäksi sait löytämisen ilon!

  VastaaPoista
 2. On ne vain mukavan näköisiä nämä sinun myssysi! Osaat niin kivasti käyttää noita pieniäkin langannöttösiä niihin. Ja kaikista tulee eri näköisiä. :)

  VastaaPoista
 3. Tyylikäs, kekseliäs, kaunis. Olet oikea myssymestari!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Paula yllätyskirjeestä. Olin ihan ihmeissäni siitä: kyllä taas kelpaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.