sunnuntai 5. helmikuuta 2012

115. myssy

Keskeneräiset valmistuvat yksi toisensa jälkeen. Välitöinä syntyi 115. sytomyssy. Ihan perussellainen, helppo tehdä. Samalla voi suunnitella uutta. Painoa tällä myssyllä 58g. Myssyä tehdessä päädyin ajatukseen, että lankavarastoni on niin sekaisin, etten löydä sieltä oikein mitään. On aina pengottu jotain lankaa ja myllerretty kerät sekaisin. Kukahan tekisi "pienen" inventaarion ja järjestelyn varastoissani? Millään ei suuremmin huvittaisi.

6 kommenttia:

 1. Olet ihailtavan ahkera sytomyssyilijä! Kaipaamasi patalappuohje löytyy nyt napsauttamalla tämän kommenttini nimimerkkiä (toivottavasti en loukkaa kovin paljon tekijänoikeuksia julkaisullani).

  VastaaPoista
 2. Kiitos TiiQ. Lehti on niin vanha, että vain todella hyvällä säkää sen saa käsiinsä jostain.

  VastaaPoista
 3. Nätti myssy jälleen! Meillä muuten käy kummasti niin, että minä aina järjestän lankalaatikot, mutta sitten Joku Suuri Tuntematon käy niitä penkomassa ja sekoittaa vähitellen kaiken ;-)

  VastaaPoista
 4. Hieno myssy! Olet ihan mahoton myssyjen tekijä:D

  VastaaPoista
 5. Kaunis myssy! Hurjan määrän olet myssyjä tehnyt :) Järjestelin tänään omia lankoja. Ja kun äiti vielä kylässä käydessään halusi ottaa vastaa paria kiloa,mulle puhumattomia lankoja,niin ehkä mä vielä joskus saan nämä langat järjestettyä... ehkä... niitä kun jotenki tulee mystisesti jostain lisää.. :)

  VastaaPoista
 6. Olet kyllä ahkera myssyjen tekijä.:) ja paljon muutakin kaunista käsityötä on blogisi pullollaan.:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.