keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Puuvillalankoja

Edelleen tätä lomapäivähöpsötystä. Olen joitain keriä näistä unohtanutkin, mutta suurin osa oli muistissa. Jospa sitä inspiroituisi tekemään näistäkin, kun ne itselleen tuonne lankavarastoon muistutukseksi laittaa. Lisäsin eilen enemmänkin lankakuvia varastoon kuin mitä postauksessa oli. Tällä kertaa kuvaan pääsivät vielä tuolta varastosivuiltani puuttuvat puuvillalangat. Virkkauslangat vielä puuttuvat näistä.
Näissä kartioissa on melkoinen määrä puuvillalankaa. Vihreä ja vaaleanpunainen. Hankittu aikanaan Kauhavan Kangas-Aitan hulluilta päiviltä. Kummallekkin tytölle omansa, mutta jäi kutomatta silloin. Värit olivat vain nämä kaksi, mitä heillä oli.
Vähän luksusta. Ihanaa lankaa, mutta enää muutama kerä varastossa. Jotain tästäkin saa vielä aikaiseksi.
Hamsteri osti alekorista nämä puuvillat pois kuljeksimasta. Tämä on todella hyvää lankaa ja kestää pesusta toiseen.
 Yksi lempilangoistani. Mandarin Petit. Kestävä ja riittoisa lanka tehdä ihania puuvillaneuleita.
Erillaisia puuvillaisia sukkalankojakin on kertynyt varastoon.
Ja töistä jääneitä keriä. Näistäkin jotain taikoo. Näiden lisäksi on vielä ne puuvillat, jotka on jo kuvattuina tuonne varastolankoihin. Hissukseen rupeaa tulemaan käsitys varastostani. Ja ihme kyllä, ei se niin paha olekkaan.

Vielä on muutama hylly penkomatta ja pussukka avaamatta sekä langat kuvaamatta. Lisäilen niitä tuonne lankavaraston puolelle hissukseen. Lankaa siis on, mutta kun rupeaa jotain tekemään, niin kyllä sitä olla pitääkin.

5 kommenttia:

 1. You made my day, again! Eilen jo helpotti hiukan, mun lankahamstrausmorkkis ja nyt vielä lisää, eli en ole ainoa, en todellakaan. Kiitos. Thank you!

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä vain. Uusia lankamatkoja on edelleen edessä. Tätä ei voi olla koskaan liikaa.

  VastaaPoista
 3. Voi mitä ihania kuvia, niin selviä. Minä oikein mielelläni ihailen toistenkin lankavarastoja. Vaikka itsellänikin on suuret varastot, tuntuu että toisilla on sitten aina hienompia lankoja. Aika usein niistä varastoista lanka löytyykin tarpeeseen mutta välillä ei.

  VastaaPoista
 4. Huomaan, että itselläni lankoja taitaakin olla vielä hyvin maltillisesti...! :o)
  Onni on hyvä lankavarasto!!

  VastaaPoista
 5. Hei kaimaseni! Tiedänpä useammalla muulla olevan paljon enemmän kuin minulla. Vaatimaton lankavarastoni on pientä tosi kutojien rinnalla. He eivät vain hiisku mitään langoistaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.