perjantai 25. heinäkuuta 2014

Heinäkuun lankakasan äärellä

Valitsinpa erikoisen kuukauden seurata lankavirtaan ja sen vyörymistä kaappeihini. En varmaan aikoihin ole hankkinut näin paljon lankaa yhden kuukauden aikana. Saako siis langan lisääntymisen seuraaminen aikaiseksi, että sitä tulee hankkineeksi enemmän, vai mistä kiikastaa. Minulla on ollut kyllä aikamoinen onni tälle kuulle näiden lankojen suhteen. Yllättäen olen löytänyt tämän koko erän kirpparilta kahdella eri kerralla ja yksi pieni harmaa keränpallero, jonka sisar on kyllä kuvassa,  löytyi vielä eteisen lattialta kun palasin kuvaamasta näitä muita. En ottanut uusiksi, vaan nostin kerän muiden mukaan.
Etualan vasemman alakulman Fritidsgard -langat ovat jemmassa tulevaa huopaprojektia varten ja varattuna kangaspuilla kutomiseen. Näitä kerään vielä lisää ja teen sellaisen loimen kuin kerääntyneistä keristä saa sitten kudottua. Muut kerät taitavat olla sitten ihan puikoilla kutomista varten. Ja minun piti tarkkailla heinäkuun lankahankintoja ja näitä vyöryy näin. Mitenkähän niitä muina kuukausina onkaan tullut salaa kerättyä kaappiin. En kyllä usko, että olen muulloin ostanut näin montaa kerää kuukauden aikana.

Näiden lisäksi tuli vielä nuo vauvalangat edellisessä postauksessa, mutta ne ovat sitten eri projekti, jota en laske tähän. Ne langat eivät ole minun vaan menossa vauvoille junasukiksi muuttuneina.

3 kommenttia:

  1. On ne näköjään muutkin löytäneet lankaa. Oikein herkkukokoelma ja junasukkalangat myös. :)

    VastaaPoista
  2. Oho, melkoinen kirpparilöytö. Ja ihania lankalahjoituksia olet saanut - hyvä tosiaaan kiertää.
    t. Eija

    (PS. En pääse vieläkään kommentoimaan blogeja kirjautuneena, mutta näin nimetttömänä onnistuu. Kummallista.)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.