torstai 10. heinäkuuta 2014

Yllätyksellisiä paketteja

Töistä kotiin tullessa on ihanaa löytää postilaatikosta pakettikortti tai ilmoitus isokokoisesta kirjeestä laskujen tai mainosten sijaan. Se tietää hyväntekeväisyyskeräykseemme uutta jaettavaa Seinäjoen sairaalan synnytysosastolle. Eilen postilaatikko oli tyhjä, tytöt olivat menneet iltavuoroon töihin ja hakeneet postin, mutta keittiön pöydällä odotti minua pakettikortti. Takaisin autoon ja postia hakemaan meidän kyläkaupasta. Pakettihan siellä odotti aina Vaalasta asti. Aurinkoinen päivä, niin avasin paketin pihamaalla ja ryhdyin tutkailemaan sisältöä.
Paketista löytyi vaikka mitä. 14 myssyä, 7 paria tumppuja ja 10 paria junasukkia suloisissa väreissä. Näillä saa jälleen monelle pikkuiselle jaettua sen ensimmäisen lahjan sairaalassa. Ihania ihmisiä, joilla on lämmin sydän, on olemassa. Suuret kiitokset lähettäjälle.

4 kommenttia:

 1. Hei, voiko noita sukkia, myssyjä, toukkapusseja jne viedä muihinkin sairaaloihin?
  Ja sinulle kiitos ihanasta blogista. Lähes joka päivä käyn katsomassa mitä olet tehnyt. En ymmärrä miten osaat suunnitella ja vielä tehdä ne neuleet. Kirjoneuleesi ovat iiiiiiiiiiiiiiiiiiiihania. Kiitos kun "löysin" sinut :)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kysyä sairaalasta ensin ja urakka on aika iso, jos aikoo kaikille syntyville vauvoille lahjoittaa. Seinäjoen sairaalassa syntyy n. 2000 vauvaa vuodessa, joten emme tahdo vielä ehtiä kutoa kaikille sukkia. Vauvat saavat nuo neuleet omakseen, villakapaloita käytetään sairaalassa, mutta kovat laitospesut vievät nekin äkkiä huonoiksi. Niitäkin on viluisimmille annettu, niille jotka tarvitsevat. Tähän keräykseemme voi osallistua ihan mistä päin tahansa. Sukat voi lähettää minulle ja vien ne sairaalaan sitten suuremmissa erissä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin onkin. Tämmöisiä vain pitäisi saada tiuhempaan, niin saataisiin kaikille pikkuisille nuo sukat lahjoitettua. Vielä emme riitä kutomaan kaille.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.