lauantai 26. marraskuuta 2011

Alpakan pehmeys

Tunnelmallinen joulunavaus museon ja Vanhan kirkon ympäristössä viritti perjantai-iltana joulutunnelmaan. Lumesta ei vielä tietoakaan, päinvastoin vettä sataa ja tuulee. Silti vanhanajan joulutori tunnelmallisine kynttilälyhtyineen ja tervapadat sekä tontuiksi pukeutuneet lapset saivat jonkun liikahtamaan ajatuksissa kohti joulua. Ehkä tilanteeseen auttoi perjantaina töissä ikkunoille laitetut kyntteliköt sekä saliin pystytetty joulukuusi.
Näissä lapasissa toteutin edellisissa kokeilemaani kuviota. Lisäsin ranteeseen myös koristeraidan ja se antoi kivan yksityiskohdan näihin lapasiin. Lapaset ovat hirmu lämpimät ja näillä luulisi viluisemmankin tarkenevan.
Lanka: Drops Nepal, 65 % villaa, 35% alpakkaa, 73 g
Malli: oma
Puikot: 4,5 nron bambut

9 kommenttia:

 1. Joulun tuntua on noissa punaisissa lapasissakin. Kuvio tuo mieleeni joulukuusen.

  VastaaPoista
 2. Joulukuuset tulivat minunkin mieleeni! Kauniit jouluiset lapaset!

  VastaaPoista
 3. Nepal on kyllä aivan ihanaa lankaa, varmasti huippulapaset niin lämpimyyden kuin pehmeydenkin suhteen. Itselläni on Nepalista pipo ja se on kaikkein paras paukkupakkashattuni.

  VastaaPoista
 4. Teet kyllä tosi ihania lapasia =) Voikun mullakin olisi aikaa =)

  VastaaPoista
 5. - Oikein "pelotti" kurkistaa blogiisi. Ihan vastustamattomat nuokin!!!
  -t-

  VastaaPoista
 6. On sulla vaan toinen toistaan kauniimpia lapasia.

  VastaaPoista
 7. Kauniit ovat alpakkalapasesi. Voi,kävit Kangas- Aitassa. Olitkohan mahdollisesti hän,joka siinä jotain jutteli meille ja kerrottiin,että meillä on tälläinen Käsityöklubi? Tunsitkohan minua? Jos käyt Kangas-Aitassa,niin tulehan meidän porukkaan. Sinne on jokainen tervetullut. Me kokoonnutaan aina kuukauden vimeinen lauantai klo 10.stä alkaen. Paitsi joulukuulla ei ole kokoontumista,mutta tammikuulla taas.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.