perjantai 25. marraskuuta 2011

Tonttupojan lapaskokeilua

Otin kätköistäni yhden Wool -kerän ja päätin kokeilla jotain muuta lapasiin, kuin viimeksi olen tehnyt. Kerä sattui olemaan harmaata sävy-lankaa, mutta kyllä sillä pääsi ideasta perille. Eli takoitus oli kokeilla pelkästään yhtä kuviota lapasen selkämykseen. Paksusta langasta tämä kyllä tulee erottumaan hyvin.
Lapasen ranneosaan tein kuvion kätköistä löytyneellä pikkukerällä. Nallen näitä pätkävärjättyjä oli jäänyt jonkin verran ja sillä sai ihan mukavan koristeraidan lapasten suuhun. Näistä tuli tonttupojalle ihan mukavat ohuet lapaset kinnasten tai toisten lapasten alle.

Lanka: Novita Wool Sävy, sekä Nalle pätkävärjätty, 39 g
Malli: kehitellään jotain uutta
Puikot: 3 nron bambut

6 kommenttia:

 1. - Eihän noita kintaitten tai toisten lapasten alle voi laittaa!!!!
  -t-

  VastaaPoista
 2. Ihanat tonttupojan lapaset! Ranneosan värit tuovat revontulet mieleen.

  VastaaPoista
 3. Minullekin tuli Lappi mieleen :) Tosi kauniit!

  VastaaPoista
 4. Olen niin ihastunut lapasiisi. Nämäkin harmaat ovat tosi kauniit ja koristeraita ranteessa tuo kivan ripauksen väriä. Voi kun keksisin itsekin tällaisia ratkaisuja :) .

  VastaaPoista
 5. Minä nautin kokeilla aina jotain uutta ja langat olen tottunut käyttämään tyynni. Ehkä siksi on lopulta kehittynyt jonkinlainen taito sujautella niitä pikkuisia keränloppuja vähän sinne ja tänne samalla jatkaen sitä varsinaista lankaa. Mietin aina kutoessa uusia juttuja lapasiini. Sitten joskus ehdin niitä kokeilemaankin. Myös piirtely vihkoon auttaa hahmottamaan kivoja asioita.

  VastaaPoista
 6. Hieno pieni piristys harmaisiin. Sinulla on kyllä luontainen taito suunnitella kivoja pieniä yksityiskohtia!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.