maanantai 7. marraskuuta 2011

Sytomyssyasiaa

Sytomyssykeräys Seinäjoen sairaalaan on polkaistu vauhtiin täällä meidän pikkuisella paikkakunnalla. Olin yhteydessä sairaalaan ja heillä olisi erityisesti tarvetta isojen kokojen ja miesten mallien osalta myssyissä. Joten ei kun puikot ja koukut töihin ja myssyjä valmistamaan. Myssyt voivat olla ulkomuodoltaan millaisia tahansa, mielikuvitus on rajana. Toki pehmoisia, etteivät raavi herkkää päänahkaa. Voit tuoda valmiit myssyt Vanhaan Aikaan, Vilukissille tai minulle virastoon. Toimitan ne sitten eteenpäin Seinäjoen sairaalaan. Myös puuvillalankoja otamme vastaan, jollei myssyneule nyt innosta, mutta nurkissa on puhumattomia puuvillalankakerien loppuja. Kootaan niistä sitten porukalla myssyjä.

Tiedämme, että Pohjanmaalla on muitakin keräyspisteitä Seinäjoen sairaalaan. Laitoimme kuitenkin oman, ettei ne valmiit myssyt jää kaappiin, kun keräykseen vieminen tuntuu liian hankalalta matkan tai saavutettavuuden takia. Emme millään muotoa halua kilpailla tai olla esteenä muille keräyksille. Samalla hyvällä asialla liikumme ja hyväntekeväisyyttä teemme.

10 kommenttia:

 1. Jaa,että myssyjä tarvittais. Sinne Seinäjoen sairaalaan menen viikon päästä syöpäkontrolliin. Puoli vuotta on leikkauksesta ja tää on toinen kontrollikäynti. Näitä nyt piisaaa vielä monta vuotta. Ja jännittää mitä sanotaan. Tosin omakohtaisen syövän läpikäytyäni en ole stytomyssyjä virkannut,en pysty,tulee mieleeni se kaikki niin kipeästi. Hyvä että toiset tekee. Huomasin,että sinäkin olet täältä Pohjanmaalta,niinkuin minäkin:)Nuo sinun tekemät myssyt ovat oikein kauniita.

  VastaaPoista
 2. Hieno juttu! Paaaaaaaaljon myssyjä Seinäjoelle! :)

  VastaaPoista
 3. Sinä olet ahkera myssyjen virkkaaja, hienoa ja ihailtavaa ♥
  Tein blogiini postauksen siitä mallineuleesta, jota kommentissasi kyselit. Toivottavasti sain ohjeen ymmärrettävään muotoon ;)
  t. Marja

  VastaaPoista
 4. Hienoa, että tätä asiaa jaksetaan yhä jatkaa. Uskon, että sytomyssyistä on paljon paitsi konkreettista hyötyä niin myös tukea sairastuneille.

  Kauniit värit näissä myssyissä!

  VastaaPoista
 5. Lainailin sanojasi omaan blogiini! Kiitos! Laitan tänään paikallislehteen "toimintapalstalle"

  VastaaPoista
 6. Onhan se hyvä, että tulette uudelleen mukaan myssykampanjaamme!
  Kauniita myssyjä olet tehnyt!
  Viimeksi viemistämme osa olikin aika pieniä! Joten isoja, kaunnita ja isoja miehille!

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa myssyilemään!
  Seinäjoen sairaalaanhan noita myssyjä on, Mallin aloittamana, tehty jo tammikuusta 2010

  (http://mallinlykyt.blogspot.com/2010/01/rinnakkainen-sytomyssykampanja.html)

  Seinäjoella keräyspisteet ovat edelleen Kaarakantalo, Torikeskuksen Herkkukontissa neuletapaamiset ja Kauhavalla Kangas-Aitta.

  Mukavia myssyilyjä kaikille, toivotaan että löytyy monta uutta tekijää ja siten myös myssyjä kertyy paljon :)

  VastaaPoista
 8. Hienoa kuulla! Nuo myssysi ovat ihanan pirteitä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.