sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Aavistus jo joulusta

Saimme kunnon pakkasen tänne ja luonto on kuorrutetu hennolla valkoisella. Tontun jäljet voisi jo aavistaa, joulun läheisyyden tuntea. Puolisoni on minut vienyt tässä kahden päivän aikana pariin hienoon tilaisuuteen, joten kutominen on ollut hieman vähemmällä. Mutta kyllä sitä jotain valmistakin on tullut. Vapaan kunniaksi pääsin päivänvalolla kuvaamaan.
Tämä neulekuvio tulee todella paremmin esiin paksummassa langassa. Jännä miten 7-veikan eri värit käyttäytyvät aivan eri lailla. Toiset ovat paksumpia kuin toiset. Löydin muuten pari kerää lisää varastoistani etsiessä jotain muuta...  ja eilen ostin kolme kerää lisää kaupastakin. Joten kyllä tästä langasta vielä tekemistä riittää.

Lanka: 7-veljestä viininpunainen, 65 g
Malli: peruspalanen reunakuviolla
Puikot: 3 ja 3,5 nron bambut.

11 kommenttia:

 1. Kauniit lapaset. Samoin kuin nuo edellisestkin. Pitänee kokeilla itse samaa mallia joskus. On vaan niin kaunis.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin on ollut pakkasen puolella koko päivän, taisi olla ensimmäinen pakkaspäivä tänä syksynä. Kyllä se joulu sieltä tulee.

  Kauniit ovat nämäkin lapaset!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat jouluist lapaset! Kaunis kuura kuvassa. Täälläkin oli aamulla kunnon pakkaset ja kuurassa kaikki. Minä odotan jo kovasti että tulisi lunta:D

  VastaaPoista
 4. Kauniit jouluiset lapaset taas, kelpaisivat varmaan tontullekin....

  Minullakin on punaista ihanaa lankaa, vahän sellaista silkinkiiltoista. Ostin perjantaina Tampereelta. Vielä en ole sitä vyyhteä aloittanut, muutamat muut vanttuut olisi kyllä valmiina kun vain ehtisen kuvaamaan. Nyt kuluu aika enimmäkseen tuolla risu- ja havuverstaallani.
  Täälläkin oli aamulla syksyn ensimmäiset huurteet näkyvissä, kaunista oli...

  VastaaPoista
 5. Kauniit lapaset!
  Täälläkin olisi valmista,kun vain ehtisi kuvaamaan.

  VastaaPoista
 6. Olen ihaillut näitä sun tekemiä lapasia jo tuolla Tumpputuvan puolellakin. On ne niin kauniita että huomaan monen muunkin käyttävän mallia omiinsa.

  VastaaPoista
 7. Ihanat nämäkin. Olen ihan pudonnut kärryiltä sun lapsten kanssa. Ja tänään minä onnekas sain yhdet ihant, just ne jotka halusin. Ja väri, koko kaikki on just nappiin. Kiitos!

  VastaaPoista
 8. - Voi että! Minua ihan ahdistaa tuo sinun vauhtisi. Aina ajattelen, että tuollaiset minäkin teen, mutta, mutta, nyt on aivan muita käsityöjuttuja tekeillä, ehkä sitten joulun jälkeen.
  - Joko sinä muuten sait sen Novitan sukkalehden. Kävin sunnuntaina sellaisessa kaupassa, josta ei ihan heti se lehti lopu, voisin lähettää sinulle, jos vielä sitä tarvitset.
  -t-

  VastaaPoista
 9. Kiitos Taina. Sain sukkalehden jo. Niitä on ilmeisesti tullut pinot lisää joka kauppaan. Kysyntää on ollut.

  Älä ahdistu vauhdista. Näitä vain joskus syntyy - ja joskus ei.

  VastaaPoista
 10. - Kiitos!! No, en ahdistu ja kyllä täälläkin syntyy, mutta ei VIELÄ noita sinun juttujasi.
  -t-

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.