sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Kohoneuletta lapaseen

Kivipestyn farkun värinen 7-veljestä lankakerän loppu muuttui lapasiksi lauantain tohinoiden välissä. Lankaa ei todellakaan jäänyt kuin pieni keränen, jolla muutaman rivin saa raitaa johonkin. Hommaan ryhtyessä punnitsin kyllä kerän, että pitäisi riittää, silti vähän jännitti toista tehdessä. Turhaan. Kärkikavennuksia tehdessä jo tiesin, että riitää vielä peukaloonkin ja jääkin.
Lanka: 7-veljestä farkunsininen, 70 g
Malli: peruslapanen, johon yhdistetty rengaspalmikko, omaan käteeni sopiva
Puikot: 3 ja 3,5 numeron bambut

Kiitos kaikille kommentoijille edelliseen postaukseen. Minustakin ne helmilapaset ovat aivan ihanat ja uusia varmasti tulee. Vaihtelun vuoksi vain välillä vähän muutakin. Kommenttinne ovat arvokkaita ja miellelläni niitä luenkin. Yritän itsekkin aina kulkeissani käsityöblogeissanne jättää jäljen, että olen käynyt.

10 kommenttia:

 1. Todella kauniit! Oletko jotenkin höyryttänyt/prässännyt/pingottanut lapaset, kun tuo pintaneule tulee niin hienosti esiin?

  VastaaPoista
 2. Kyllä, näissä piti lapaset kostuttaa ja muotoilla, muuten neule veti ne todella kapeiksi ja muodottomiksi. Käsissä olivat hienot, mutta muuten eivät niin kuvaukselliset.

  VastaaPoista
 3. Niin ajattelinkin. Pieni vaivannäkö siis kannattaa.

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka hienot lapaset! Eihän noita raski käyttääkään ;)

  VastaaPoista
 5. Hinot nuokin. Minulla jäi kirjoneulevaihde päälle. Katselin juuri siellä Tumpputuvassa, että olet ollut ihan mahdottoman ahkera.

  VastaaPoista
 6. Täälläkin ihailen kauniita lapasia ja kuinka nopeaa tahtia niitä valmistuukaan :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat lapaset! Ja nuo edellisen postauksen helmilapaset - upeat!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Se lämmittää kovasti Kardemumman sydäntä.